06/05/2024

Πληγωμένος «ψάχνεται» στην πυγμαχία ο Diaz

O Nate Diaz… τίναξε την μπάνκα και τη δημοφιλία του στα δύο ματς με τον Conor McGregor, αλλά από τις 22 Αυγούστου και έπειτα επικρατεί απόλυτη σιγή όσον αφορά τα επόμενα βήματά του στο UFC. 


Παλαιόθεν ο Nate είχε δηλώσει πως θέλει να παίξει τρίτο ματς με τον Conor McGregor σε διαφορετική περίπτωση και για όποιον άλλον fighter θα τον καλέσουν να παίξει ζητάει ακατέβατα 20.000.000 δολάρια. Ο Dana White στις δηλώσεις αυτές δεν απάντησε. Απάντησε όμως σε αυτές που θα διαβάσετε παρακάτω.

Ο μαχητής από τον Stockton ήταν παρέα με τον αδερφό του στο Bellator 170 και μίλησε σε τοπικά Μέσα για το μέλλον του. Υπενθυμίζουμε πως ο Nate έχει τρέξει όλες τις διαδικασίες για να εξασφαλίσει πυγμαχική άδεια στην Πολιτεία της Νεβάδα. Για την προοπτική του μποξ ο μικρός Diaz είπε:

«Μ’έχουν βάλει στο ράφι (σ.σ. από το UFC) και γι’αυτό κινούμαι για πυγμαχική άδεια. Κανείς δεν θέλει να παίξει μαζί μου στις ΜΜΑ. Όποιος θέλει να με δοκιμάσει ας έρθει να κλείσουμε τη συμφωνία.»

Στις δηλώσεις αυτές ο πρόεδρος του UFC Dana White απάντησε με… καρφί λέγοντας: «O Nate μας έχει πει ότι θέλει να παίξει μόνο με τον McGregor, ένα τρίτο ματς. Από τον Αύγουστο και μετά δεν έχω μιλήσει μαζί του. Όποιος πραγματικά θέλει αγώνα μου τηλεφωνεί.»

#NateDiaz choking out #ConorMcGregor . Alot of people lost noney that day. #mma #ufc #mcgregor #diaz #choke #pride #bellator #k1 #stockton209

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης MMA / Boxing – Fight Hound (@fight.hound) στις