29/04/2024

Πιάνει δουλειά στις ΜΜΑ πασίγνωστος πυγμάχος!

Όπως έγινε γνωστό αργά χθες τη νύχτα πασίγνωστος πυγμάχος και παγκόσμιος πρωταθλητής σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες αναμειγνύεται από τώρα κιόλας στις ΜΜΑ, ενώ έχει ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του για το 2016! Ο λόγος φυσικά για το «είδωλο αθλητή μαχητή» όπως τον φαντάζονται όλοι οι εμπλεκόμενοι Manny Pacquiao.

Ο Φιλιππινέζος σταρ σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παίξει ΜΜΑ αλλά όπως επιβεβαίωσε ο CEO του «ONE FC» ο Manny πρόκειται να είναι μέλος της διοργάνωσης έχοντας ήδη αγοράσει ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο των μετοχών. Σύμφωνα με τον Kevin Lole το «ONE FC» με την παρουσία του Pac-man στο Δ.Σ. αναμένεται να αλλάξει στάτους, επιβεβαιώνοντας κάπως έτσι και την οριστική συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη ο Pacquiao για τη μετά μποξ εποχή έχει να ασχοληθεί με την πολιτική, την προπονητική μπάσκετ και τώρα πλέον θα έχει και θεσμικό ρόλο σε μία πολλά υποσχόμενη διοργάνωση ΜΜΑ. Τι θα πρωτοπρολάβει θα το διαπιστώσουμε μετά το 2016, αφού τώρα το «καμάρι» σκέφτεται τον αγώνα με τον Algieri όπως και τους επόμενους τρεις που θα ακολουθήσουν.

manny