29/04/2024

Πετρόπουλος στο Fightsports.gr: «Ευχαριστήθηκα το ματς και συνεχίζω»

Ένας από τους πιο έμπειρους Έλληνες μποξέρ, ο Κώστας Πετρόπουλος έπαιξε στο MTGP, νίκησε και μιλάει στο Fightsports.gr για την επιστροφή του στη δράση μετά από πέντε χρόνια.


Ο Κώστας Πετρόπουλος διαθέτει στο παλμαρέ του πολλούς αγώνες. Έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας ο Πετρόπουλος έπαιξε μπροστά στο ελληνικό κοινό και επικράτησε του Ουκρανού αντιπάλου του.

Το Fightsports.gr επικοινώνησε με τον Έλληνα πυγμάχο που προπονείται στο Kritikos Camp ο οποίος δήλωσε για το παιχνίδι του: «Μετά από πέντε χρόνια απουσίας από τα ρινγκ, η προσαρμογή δεν είναι ό,τι πιο εύκολο. Προσπάθησα να διαχειριστώ το άγχος, γνωρίζοντας πως έπρεπε να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα.

Αντιμετώπισα έναν έμπειρο αντίπαλου που παίζει διαρκώς αγώνες και ήταν ρίσκο για το ‘πάτημά’ μου. Η ομάδα μου πήρε το ρίσκο γιατί με εμπιστεύονται. Το αποτέλεσμα, λοιπόν, ήταν να δει το κοινό έναν αγώνα πυγμαχίας με αρκετό ενδιαφέρον και να ευχαριστηθώ το παιχνίδι, για μένα αυτό μετράει.

Τώρα, πλέον, το πλάνο που έχουμε είναι να κάνω ένα με δύο παιχνίδια που έχω συζητήσει μέσα στο καλοκαίρι και συνεχίζω κάθε φορά πιο δυνατά, για να κάνω στην Ελλάδα αρχικά, τα παιχνίδια που θέλουμε αγωνιζόμενος τη νέα σεζόν με όλους στην κατηγορία μου».