09/05/2024

Περηφάνια για την ελληνική ψυχή του Αρναούτη!

Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης

Το βρώμικο λατινικό μποξ έκανε τη δουλειά του για μία ακόμη φορά, στερώντας από τον Μιχάλη Αρναούτη την ευκαιρία για μία σπουδαία ελληνική νίκη στο Fantasy Springs της Καλιφόρνια.

Ο Έλληνας πυγμάχος άφησε άφωνους ακόμη και τους Αμερικανούς speakers με την εικόνα που έδειξε απέναντι στον Josesito Lopez, όμως η τύχη δεν του χαμογέλασε. Προς έκπληξη όλων στα τελευταίο δευτερόλεπτα του τρίτου γύρου ο Mighty Mike κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τον «Riverside Rocky», πετυχαίνοντας το νοκ – ντάουν.

Αυτή η επιτυχία του Mike αποτέλεσε και το εφαλτήριο για να αντιστραφεί το κλίμα στις κερκίδες, καθώς κατά την παρουσίαση ο Αρναούτης αποδοκιμάστηκε, αλλά η εμφάνισή του έκανε τον κόσμο να αλλάξει πράγμα που φάνηκε και στο τέλος.

Εν συνεχεία ο Josesito αν και πιο κινητικός πάνω στο ρινγκ με περισσότερα χτυπήματα έμοιαζε να μην μπορεί να πιάσει τον Mike. Κάπως έτσι στον 8ο γύρο μετά από ένα φοβερό αριστερό του Έλληνα στη μύτη του Lopez ο δεύτερος «κουδουνισμένος» σηκώνεται από το σκιβ του και με ύπουλη κουτουλιά προκαλεί βαθύ σκίσιμο στο φρύδι του Mighty.

Ο Mike πάλεψε μέχρι τέλους για να έρθει ο διαιτητής και να σταματήσει τον αγώνα στην ανάπαυλα, πριν τον 9ο γύρο…