05/05/2024

Παπαδόπουλος: «Η καρδιά λέει GGG το μυαλό Canelo»

O Στέλιος Παπαδόπουλος ζει τον παλμό της μεγάλης μάχης του Gennady Golovkin με τον Saul Canelo Alvarez καθώς είναι μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ και πυγμαχεί σε υψηλό επίπεδο. Το Fightsports ζήτησε τη γνώμη του για το σπουδαίο παιχνίδι. 


Ο ανερχόμενος επαγγελματίας πυγμάχος από την Ελλάδα, Στέλιος Παπαδόπουλος δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο στο εξωτερικό και ζει τον παλμό των μεγάλων αγώνων καθώς ζει και προπονείται ανάμεσα σε κορυφαία team και κορυφαίους πυγμάχους.

Το Fightsports επικοινώνησε με τον «Golden Boy» και ζήτησε την άποψή του για το GGG vs. Canelo.

O Καβαλιώτης μποξέρ σχολίασε: «Ο αγώνας που όλοι περιμένουμε! Η καρδιά λέει Golovkin, αλλά το μυαλό Canelo. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει με νοκ – άουτ. Εγώ θεωρώ ότι θα πάει στους 12 γύρους και σε απόφαση υπέρ του Canelo.

O Μεξικανός είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μέσα στα τελευταία χρόνια και μετά τον αγώνα με τον Mayweather έχει ωριμάσει πυγμαχικά.

Από την άλλη ο GGG έχει το one punch power για ΚΟ, ωστόσο βλέπουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι ενθουσιάζει τον κόσμο όλο και λιγότερο, φυσικό επακόλουθο μια και μεγαλώνει πια ηλιακά.

Νομίζω ότι το team του Μεξικανού θα έχει προσαρμόσει το παιχνίδι πάνω στον Golovkin απόλυτα και έτσι θα πάμε κατά τη γνώμη μου σε μια μάλλον σε μια δύσκολη νίκη του Canelo με απόφαση.»