21/05/2024

Παναγιώτης Δρίβας: Δεν φοβάμαι τον Αγγελή

Πεισμωμένος και έτοιμος να πετύχει την νίκη είναι ο Παναγιώτης Δρίβας που σε μία μάχη βαρέων θα αντιμετωπίσει τον έμπειρο Κώστα Αγγέλη.

« Αγωνιστικά είμαι πολύ καλά. Δουλεύουμε καθημερινά με τον δάσκαλο μου Κακαρελη Νίκο την τακτική που θα ακολουθήσω στον αγώνα μου. Καθημερινά νιώθω ότι βελτιώνομαι τεχνικά και αυτός είναι ο σκοπός μας. Πιστεύω ότι στο scorpion 7 θα δείτε έναν πολύ δυνατό αγώνα. Παίζω με έναν δυνατό αντίπαλο που τον σέβομαι αλλά δεν τον φοβάμαι. Αυτός έχει εμπειρία αλλά εγώ είμαι μόλις 19 ετών και διψάω για νίκες. Οπότε για εμένα είναι ένα κίνητρο η νίκη για να φτιάξω ακόμα μεγαλύτερο όνομα και να αποδείξω ότι πρέπει να αγωνίζομαι με τους κορυφαίους αθλητές της κατηγορίας μου. Αυτός πρέπει να έχει το άγχος», τόνισε ο Δρίβας που έστειλε μήνυμα στον αντίπαλο του.

«Θέλω να πω στον αντίπαλο μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να είναι ένας πολύ καλός αγώνας ώστε να ευχαριστηθεί ο κόσμος και πιστεύω ότι την εμπειρία του θα την χρειαστεί για να μπορέσει να σταθεί απέναντι μου γιατί δεν επιτρέπω στον εαυτό μου την ήττα.  Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την οικογένεια μου αλλά και τον δάσκαλο μου Κακαρελη Νίκο που με στηρίζουν καθημερινά στην προσπάθεια που κάνω.  Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους χορηγούς μου E-treme stores και seven hellas που με στηρίζουν με τα προϊόντα τους».