05/05/2024

Παίξαμε… μποξ με τους πυγμάχους της ΑΕΚ!

Ποιος είπε ότι η ΑΕΚ πρωταγωνιστεί μόνο στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ; Γράψτε λάθος! Το Contra.gr μπήκε στα άδυτα του πυγμαχικού τμήματος της Ένωσης έπαιξε… μποξ με τους «κιτρινόμαυρους» πρωταθλητές, μίλησε μαζί τους κι έζησε από μέσα τη σκληρή και μαχητική καθημερινότητα τους (Photos & Video).


Μποξέρ, οργανωμένος οπαδός. Δύο όροι το λιγότερο παρεξηγημένοι στην Ελλάδα του σήμερα. Φανταστείτε ποια είναι η άποψη της πλειονότητας όταν είσαι μποξέρ ΚΑΙ συνδεσμίτης ταυτόχρονα. Τις περισσότερες φορές, όμως, η μάζα λειτουργεί με παρωπίδες. Καταπίνει αμάσητο ό,τι την ταΐζουν, σχηματίζοντας απόψεις για καταστάσεις που ουδέποτε έχει ζήσει ή έχει προσπαθήσει να’ ρθει σε τριβή μαζί τους για να καταλάβει τι ακριβώς ισχύει.

Μέσα από το Contra.gr θ’ αντικρίσουμε μία διαφορετική οπτική. Θα κοιτάξουμε πίσω από τις λέξεις, χωρίς να ωραιοποιούμε τις έννοιες, αλλά ισορροπώντας μεταξύ της αληθινής διάστασης των πραγμάτων και της παρεξηγημένης.

Την περασμένη Τρίτη, κατεβαίνοντας την Παπαναστασίου στον Περισσό για να είμαι στις 19:00 στο ραντεβού μου με τον Βαγγέλη Χατζή, ομολογώ πως παρασύρθηκα κι εγώ. Σκεφτόμουν σ’ αυτά τα λίγα μέτρα από το σταθμό του ηλεκτρικού μέχρι το γυμναστήριο της πυγμαχικής ΑΕΚ, πώς θα γεμίσω με… γκανγκστεριά αυτό που διαβάζετε αυτή τη στιγμή, πώς θα το κάνω λίγο dark με δόσεις οπαδικής αγάπης. Έψαχνα το κατάλληλο περιτύλιγμα προκαλώντας για το ροκ περιεχόμενο!

Διαβάστε όλο το άρθρο στο Contra.gr