01/05/2024

Πέντε συνέχειες και spin off τηλεοπτικών παραγωγών που θα θέλαμε να δούμε

Πολλές ταινίες μας άφησαν με μία υπέροχη γεύση με αποτέλεσμα τα μαχητικά μας πάθη να μην έχουν ικανοποιηθεί πλήρως.


Πάμε να δούμε πέντε παραγωγές που δύσκολα θα ξαναδούμε στην μεγάλη οθόνη ωστόσο οι συνέχειες τους θα έκαναν υψηλά νούμερα στο Box Office.

Warrior(2011)

Τα δύο αδέρφια που βρέθηκαν στο ίδιο κλουβί, ο καθένας για τον λόγο του, έκαναν πάταγο το 2011 και η παρουσία του Tom Hardy στην ταινία Warrior εκτόξευσε το ενδιαφέρον του κοινού.

Δεν είναι τυχαία πως η ταινία βαθμολογείται με το υψηλότατο 8,2 στο IMDB, δείγμα πως κέρδισε πολλούς φανς που μέχρι σήμερα την εκτιμούν.

Η συνέχεια θα ήταν ιδανική, εφόσον βλέπαμε την πορεία του Tommy Conlon μετά τον θρυλικό αγώνα με τον αδερφό του.

Southapaw(2015)

Η ιστορία του Billy Hope συγκίνησε πολλούς. Έχασε την γυναίκα του αλλά βρήκε το σθένος να επιστρέψει στο ρινγκ και να κάνει αυτό που αγαπάει με κινητήρια δύναμη την αγάπη προς την κόρη του.

Ο αριστερόχειρας πυγμάχος έχει πολύ καλή βαθμολογία με 7,4 και το κοινό θα επιθυμούσε μία συνέχεια του ταλαιπωρημένου πυγμάχου στα νέα μονοπάτια της ζωής του.

A Prayer Before Dawn(2017)

Η ιστορία του Billy Moore μέσα στις φυλακές της Ταϊλάνδης είναι μία αληθινή ιστορία. Όλοι γνωρίζουν από το βιβλίο και την ταινία τι πέρασε ο Βρετανός ωστόσο δεν ξέρουν πολλοί πως ξεκίνησαν όλα.

Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε πως κατέληξε να πουλάει ναρκωτικά στην Ταϊλάνδη πριν γίνει ένας αξιοσέβαστος thai fighter στην φυλακή.

Victor Drago

To Spin Off του Creed θα ήταν ιδανικό…Κι αφού ο κόσμος παραπονιέται πως υπάρχει έλλειψη ιδεών, θα μπορούσε η παραγωγή να ασχοληθεί στην επόμενη ταινία με τον Victor Drago.

Τον άνθρωπο που έκανε ιδανικά τον…κακό της ταινίας στο Creed 2 και έκλεψε την παράσταση από τον πρωταγωνιστή. Ο Ρουμάνος ηθοποιός απέδειξε πως έχει ταλέντο στην υποκριτική.

Kingdom(2014)

Δεν καταλάβαμε γιατί αυτή η σειρά έφτασε στο τέλος της. Το Kingdom ήταν μοναδικό στο είδος του καθώς περιέγραφε τις άγνωστες πτυχές των μαχητών, την καθημερινότητα και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν.

Το έκανε με εξαιρετικό τρόπο για τρεις κύκλους που βγήκαν κουτσά-στραβά από το 2014. Η σειρά τελείωσε τον Αύγουστο του 2017 και σήμερα έχει βαθμολογία που φτάνει το 8,4.

Πολύ καλή αν αναλογιστεί κανείς πως ασχολείται με ένα «αντικείμενο» που είναι ιδιαίτερο. Όλοι οι λάτρεις του είδους θα ήθελαν και άλλη σεζόν.