28/04/2024

Πέντε ονειρικές μάχες που θα ήθελα το 2017!

Το Fightsports.gr ταξιδεύει στον χρόνο σήμερα και εύχεται ο Άγιος Βασίλης να φέρει πέντε ονειρικές μάχες την νέα σεζόν, που θα ήθελε να δει όλο το μαχητικό κοινό του portal. Πυγμαχία, kickboxing και ΜΜΑ σε πρώτο πλάνο με εγχώριες και εκτός συνόρων αναμετρήσεις.


Φλοριάν Μάρκου-Μελέτης Κακουμπάβας

Ναι, είναι επιθυμία του εγχώριο μαχητικού κοινού και οι δύο αθλητές «χρωστάνε» μία σπουδαία μάχη στον κόσμο που θα ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο καλύτερος kickboxer της χώρας στα 70 κιλά. Ο Φλοριάν Μάρκου δείχνει σε εκπληκτική κατάσταση είναι έτοιμος για έναν τέτοιο αγώνα και αναμένουμε και τον Nightmare να πιάσει τα υψηλά του στάνταρ για να δούμε την ονειρική μάχη.

Αnthony Joshua vs Deontay Wilder

Πάμε και λίγο στα βαρέα της πυγμαχίας με τους δύο καλύτερους να είναι ευχή όλων, να συναντηθούν την νέα σεζόν. Η νίκη του Anthony Joshua θεωρείται για μένα σίγουρη απέναντι στον Wladimir Klitschko και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για να παίξει με τον Deontay Wilder.

Gennady Golovkin vs Canelo Alvarez

Δεν είμαι από αυτούς που θεωρούν ανίκητο τον Καζάκο γι’αυτο και θέλω να δω την μάχη με τον Canelo Alvarez που μπορεί να το σκέφτεται διπλά και τριπλά να παίξει με τον Gennady Golovkin αλλά μπορεί να κερδίσει τον αήττητο πυγμάχο και να αποδείξει πως είναι ο κορυφαίος μποξέρ του πλανήτη.

 Badr Hari vs Rico Verhoeven

Έχω πει πολλές φορές πως θεωρώ δύσκολο να γίνει η ρεβάνς μέσα στο 2017. Αλλά εδώ γράφουμε τι θα θέλαμε κι όχι τι θα συμβεί.Θέλω την ρεβάνς διότι ένιωσα δέος όταν είδα να φλέγεται ένα γήπεδο για αυτούς τους δύο κορυφαίους kickboxers και μία τέτοια αίσθηση θα ήθελα να την ξαναζήσω.

Conor McGregor vs Floyd Mayweather

Θα ακούσω πάλι τα σχολιανά μου που θέλω αυτή την μάχη, αλλά έχω γράψει αρκετές φορές πως δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, ούτε πιστεύω πως ο Conor McGregor μπορεί να νικήσει τον Floyd Mayweather, αν και πάνω στο ρινγκ ποτέ δεν ξέρεις. Πιστεύω όμως σε αυτό που θα συνοδέψει την μάχη, μπόλικη δουλειά από εμάς τους δημοσιογράφους, ενδιαφέρον από τον κόσμο στην πιο mainstream μάχη της σύγχρονης εποχής.

ekptosi