07/05/2024

Πέντε δώρα που μπορείς να κάνεις σ’έναν πυγμάχο ενόψει Χριστουγέννων!

Έρχονται Χριστούγεννα και πρέπει να είσαι ευρηματικός. Οι εποχές είναι δύσκολες αλλά το δωράκι σου μπορεί να εκτιμηθεί δεόντος αν είναι στοχευμένο. Πάμε να δούμε πως μπορείς να κάνεις έναν πυγμάχο ευτυχισμένο.

Γάντια

Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις. Είναι στην κορυφή της λίστας διότι ο πυγμάχος όσα γάντια και να έχει ποτέ δεν είναι αρκετά. Ψάξου για το τι χρώμα προτιμάει, τι δεν έχει και πως θα ικανοποιηθεί.

Συνδρομή σε κορυφαίο γυμναστήριο

Είναι ένα προσιτό δώρο που επίσης θα εκτιμήσει. Γνωρίζεις τα γούστα του πυγμάχου, ξέρεις που γυρνάει κάθε μέρα. Πλήρωσε την συνδρομή του και θα νιώσει άνετος για ένα μήνα τουλάχιστον.

Μπαντάζ- μασελάκι

1094

Τα βάζουμε μαζί γιατί το κόστος είναι μικρό και σίγουρα τα χρειάζεται. Το μασελάκι είναι βασικότατο για να παραμείνει το χαμόγελο του πυγμάχου ως έχει, αλλά και τα μπαντάζ είναι εξίσου σημαντικά για να μην τσακίζει τα χέρια του πάνω στον σάκο. Ειδικά αν είναι αδέξιος.

Πυγμαχικό μποτάκι

Για μένα προσωπικά δεν είναι και τόσο σημαντικό διότι με ένα αθλητικό παπούτσι κάνεις την δουλειά σου. Μερικοί όμως θέλουν να είναι «πένα» που σημαίνει πως ένα μποτάκι θα τον κάνει μάγκα στους άλλους…

Τσάντα

1092

Για να κουβαλήσει τα σύνεργα της «δράσης» του πρέπει να έχει και την ανάλογη τσάντα. Οι άντρες βέβαια επειδή συνήθως είναι πιο χύμα, είναι ικανοί να τα κουβαλάνε και στο χέρι!Για την γυναίκα όμως είναι ένα άψογο δώρο διότι είναι γνωστό πως χωρίς τσάντα δεν πάει ούτε στην τουαλέτα.