19/05/2024

Ο Tyson είχε φρενάρει το… σεξ για να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής!

Ο Mike Tyson εκτός από τη σπουδαία πυγμαχική του καριέρα έχει χαράξει και μία τρομερά ενδιαφέρουσα ιστορία ζωής που αρεσκόμαστε όλοι να ακούμε και να διαβάζουμε. 


Πέραν από τις μάχες με τους γορίλες, τις τίγρεις για κατοικίδια και τους τσαμπουκάδες για πάρτι του Fat Joe υπάρχουν κι άλλες πτυχές της ζωής του «Iron Mike» που μαθαίνουμε με σύντομες έρευνες στο διαδίκτυο. Η σημερινή ιστορία αφορά την πορεία του Tyson μέχρι την πρώτη κατάκτηση παγκόσμιου τίτλου της WBC.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο από το 1981 μέχρι και το 1986 αποφάσισε να σταματήσει τη σεξουαλική δραστηριότητα. Για μία πενταετία λοιπόν ο Mike Tyson είχε απομακρυνθεί από το σεξ, θεωρώντας πως όταν κάνει σεξ τότε γίνεται αδύναμος μποξέρ.

Πολλοί αθλητές θεωρούν πως το σεξ μια ημέρα πριν άντε ένα μήνα πριν τη μάχη δεν κάνει τόσο καλό. H Ronda Rousey υποστηρίζει απ’την άλλη ότι κάνει σεξ όλο και περισσότερο πριν τους αγώνες γιατί την βοηθάει άπειρα να είναι «ok» στους αγώνες.

Ο «Iron Mike» σταμάτησε τη… δράση για πέντε χρόνια και δικαιώθηκε εν τέλει αφού κατάφερε στις 22 Νοεμβρίου του 1986 να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής νικώντας τον Trevor Berbick.

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ DANIELS