18/05/2024

Ο… Stelios ξανά στις ΗΠΑ

Ο νεαρός Στέλιος Παπαδόπουλος πέταξε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα για τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα για το Λος Άντζελες εκεί όπου θα συνεχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει των επόμενων επαγγελματικών προκλήσεων.

Πριν από μερικούς μήνες ο Στέλιος έγινε… Stelios και επίσημα αφού πραγματοποίησε το ντεμπούτο με απόλυτη επιτυχία όσον αφορά την παρουσία του έστω κι αν τελικά οι κριτές της συγκεκριμένης αναμέτρησης είδαν… ισοπαλία.

Ο Παπαδόπουλος σύμφωνα με πηγές του fightsports.gr έχει βάλει 100% στην άκρη το πρώτο παιχνίδι και κοιτάζει με αισιοδοξία τα επόμενα. Αμφότεροι με τον Γρηγόρη Μάλλιο δούλεψαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλο αυτό το διάστημα που ο Καβαλιώτης βρισκόταν στην Ελλάδα.

Άλλωστε ο Στέλιος έδωσε επί ελληνικού εδάφους πολλά σπάρινγκ αφήνοντας στον Γρηγόρη Μάλλιο εξαιρετικές εντυπώσεις χρόνο με το χρόνο. Δεν ήταν λίγοι αυτοί μάλιστα που μίλησαν για έναν εντελώς πλέον διαφορετικό πυγμάχο σε σχέση με το παρελθόν.

Με προγραμματισμό και μεθοδικά ο Παπαδόπουλος ξεπέρασε έναν μίνι τραυματισμό στο χέρι, τραυματισμός που έβγαλε εκτός πλάνων δύο ματς στις 20 Μαΐου και 9 Ιουλίου και πλέον είναι έτοιμος να συνεχίσει με το team του «Wild Card» τις υποχρεώσεις του στις Ηνωμένες Πολιτείες.