02/05/2024

Ο Stallone σχεδιάζει το νέο Rocky με στόχο να αναδείξει τα προβλήματα των μεταναστών

Δεν γνωρίζουμε αν θα φανεί καλή ιδέα στον Donald Trump ωστόσο ο Sylvester Stallone σκοπεύει να δώσει μία τελείως διαφορετική προσέγγιση στο νέο Rocky.


O γνωστός ηθοποιός και παραγωγός των ταινιών έχει αποφασίσει να απεμπλακεί από τις ταινίες «Creed» ωστόσο έχει μία νέα ιδέα για το πως μπορεί να συνεχίσει το Rocky.

«Η ιδέα είναι πως ο Rocky βρίσκει έναν νεαρό μποξέρ που είναι παράνομος στην χώρα και τον βοηθάει να ξεπεράσει τα προβλήματα του. Θεωρώ πως έχω κάνει τα πάντα μέσω του συγκεκριμένου project και θα πρέπει να δώσω κάτι καινούριο στους θεατές».

Η παράνομη μετανάστευση είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει έντονα την Αμερική και ο πρόεδρος της πήρε ακραία μέτρα για να το αντιμετωπίσει.

Ο Stallone έχει δώσει μία γερή δόση πατριωτισμού μέσω των προηγούμενων ταινιών ωστόσο επ’ ουδενί δεν θέλει ο χαρακτήρας του Rocky να ξεφύγει από την ταπεινότητα και τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο.

«Ο Rocky είναι ένας απλός άνθρωπος και πάνω απ’ όλα ευγενικός. Μεγαλώνοντας έβγαλε πατριωτισμό αλλά δεν είναι πολιτικοποιημένος. Όταν λοιπόν σηκώνει την Αμερικανική σημαία πιστεύει πως κάνει καλό. Γίνεται όμως αυτόματα και δεν υπάρχει από πίσω κάποιο πονηρό κίνητρο», καταλήγει.