07/05/2024

Ο Roy Jones jr αμφισβητεί την κληρονομιά του Mayweather!

Επικριτικός στο πρόσωπο του Floyd Mayweather για τις δηλώσεις που έκανε ότι μετά τη νίκη του επί του επί του Pacquiao είναι ο καλύτερος όλων των εποχών (ξέρετε αυτό το #TBE ή The Best Ever) εμφανίστηκε ο Roy Jones Jr όταν ρωτήθηκε σχετικά σε εκπομπή.

«Όχι δεν είναι ο σπουδαιότερος όλων των εποχών. Πως γίνεται να είσαι ο σπουδαιότερος όλων των εποχών επειδή πήγες 50-0; Έπαιξες με τον Manny Pacquiao και είναι καλό. Και ο Pacquiao είναι καλός μαχητής. Ακόμη και που τον κέρδισες όμως είναι δύσκολο γιατί θα σου πουνε ότι δεν τον αντιμετώπισες όταν ήταν στην ακμή του; Πως είναι δυνατόν να είσαι ο καλύτερος όταν κέρδισες έναν τύπο που τον έβγαλε νοκ άουτ ο Juan Manuel Marquez.;  

Είσαι ο καλύτερος επειδή κέρδισες έναν άνθρωπο που έφαγε νοκ άουτ από κάποιον που εσύ έχεις κερδίσει ήδη εύκολα; Όχι, δεν σε κάνει τον καλύτερο αυτό. Σε κάνει τον πιο έξυπνο επιχειρηματία πυγμαχο γιατί έβγαλες τα περισσότερα χρήματα από οποιονδήποτε άλλο».

Όσον αφορά ποιον επιλέγει ο ίδιος ως τον καλύτερο όλων των εποχών, ο RJJ είπε:

«Αν δεν ήταν ο Muhammad Ali εγώ δεν θα ήμουν πυγμάχος. Εϊναι ο σπουδαιότερος γιατί δεν το έκανε μόνο μέσα στο ρινγκ αλλά και έξω από αυτό».