29/04/2024

Ο Pacman… pregame του Floyd πολλά χρόνια πριν!

Πριν από περίπου 14 χρόνια οι δύο πιο πολυσυζητημένοι πυγμάχοι στη νέα ιστορία του αθλήματος έτυχε να είναι στην ίδια κάρτα της HBO. Ο μεν Mayweather ήταν ήδη γνωστός στο κοινό των ΗΠΑ και δεν ήταν λίγοι αυτοί που προέβλεψαν την τεράστια καριέρα του ενώ ο δε Pacquiao που έκανε… support στον άσπονδο φίλο του έπαιζε μόλις το δεύτερο παιχνίδι του επί αμερικάνικου εδάφους, παλεύοντας να γίνει γνωστός!

Ο μάνατζερ του Floyd, Bob Arum, ναι καλά διαβάζετε ο Arum που είναι χρόνια… κολλημένος με τον Φιλιππινέζο, τότε εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του «Money» λέει για τη συγκεκριμένη διοργάνωση στο ESPN: «Εάν εκείνη την ημέρα έλεγα στους συνεργάτες μου πως σε 14 χρόνια από τώρα αυτά τα παιδιά θα γίνουν το νούμερο ένα και ο μεταξύ τους αγώνας θα κοστίζει εκατοντάδες εκατομμύρια, μπορεί και να με κλείδωναν σε ψυχιατρείο»…  

Ακόμα και ο προπονητής του PacMan… άργησε λίγο να θυμηθεί εκείνη την κάρτα: «Πού το θυμηθήκατε; Αναρωτιέμαι εάν το θυμούνται ο Floyd και ο Manny. Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε! Όπως και οι περισσότεροι δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα έκαναν αυτοί οι δύο τόσο μεγάλοι καριέρα και πως θα… μπερδεύονταν μεταξύ τους πολλά πολλά εκατομμύρια».

Για την ιστορία ο Mayweather κέρδισε ενώ ο Pacman ήρθε ισόπαλος…

https://www.youtube.com/watch?v=Pk5Z5aOdC8g

https://www.youtube.com/watch?v=GAEbyy3eCEU