03/05/2024

Ο Mayweahter δεν ήθελε τον αγώνα, αλλά…

Συνεχίζουν τη… σκληρή κριτική τα ΜΜΕ των ΗΠΑ κατά του Floyd Mayweather, γράφοντας για τις ανησυχίες που έχει όσον αφορά τον αγώνα που ποτέ δεν ήθελε να κάνει κόντρα στον Saul Canelo Alvarez…

«Εύκολα χρήματα κόντρα σε κατεψυγμένα… μοσχάρια» είναι μία από τις εκφράσεις που γράφονται για τον Floyd ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες των ξένων Μέσων δηλώνει στους ανθρώπους του ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη συμπεριφορά της ShowTime απέναντί του.

Ο συγκεκριμένος μποξέρ συνήθιζε να κάνει ο ίδιος κουμάντο τόσο στα οικονομικά του όσο και στο… στήσιμο αγώνων, όμως αυτή τη φορά ο εργοδότης και αδρά καλοπληρωτής του τον στρίμωξε για τα καλά στα σχοινιά.

Το παχυλό συμβόλαιο του Mayweahter απαιτεί νούμερα στα PPV και αυτά δεν ήρθαν ποτέ στον αγώνα με τον Guerrero κι έτσι η εταιρία συμμάχησε με έναν από τους άσπονδους εχθρούς του, τον Oscar De La Hoya να τον καταφέρει, επιτέλους, να… ρισκάρει τα πάντα γύρω από την σπουδαία καριέρα του.

Ακόμη και στα κιλά που απαιτεί το παιχνίδι, αλλά και το ντόπινγκ κοντρόλ ο Floyd είχε τον τελευταίο λόγο… Αυτά «πληρώνεις» όταν υπογράφεις «χρυσό» συμβόλαιο 300.000.000 δολαρίων με ανθρώπους που τελικά είναι… αλεπούδες και όχι λάτρεις του ειδώλου σου.

Βέβαια, σε περίπτωση που ο «Money» πάρει τη νίκη, τότε θα είναι ασταμάτητος και το… κουμάντο επιστρέφει σε αυτόν.