06/05/2024

Ο Πατρινός πρωταθλητής Πάρης Σταυρόπουλος στο ΣΕΠ

Στο ΣΕΠ εντάχθηκε και ο Πατρινός πρωταθλητής πυγμαχίας Πάρης Σταυρόπουλος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Αφού διέγραψε μια άκρως επιτυχημένη πορεία στην ερασιτεχνική πυγμαχία, αποφάσισε να αλλάξει γραμμή πλεύσης και να ενώσει τη δύναμη του με τον κατεξοχήν στενό συνεργάτη του Γιώργου Στεφανόπουλου, τον Γιώργο Καριώτη. Οι εμπλεκόμενοι σε αυτό το νέο ξεκίνημα του Πατρινού πυγμάχου, δήλωσαν τα εξής:

«Είμαι 22 ετών. Κατάγομαι και ζω στην Πάτρα. Έχω αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος στη Β κατηγορία ανδρών , πρωταθλητής στην Α κατηγορία ανδρών , 1ος στα χρυσά γάντια , 1ος σε όλα τα τουρνουά και γκαλα που έχω συμμετάσχει και μέλος της εθνικής Ελλάδος.

Έχω 26 αγώνες στο ενεργητικό μου με 2 ήττες. Κατέκτησα σχεδόν όλους μου τους στόχους στο ερασιτεχνικό. Τώρα περνάω στο επόμενο κομμάτι που είναι η επαγγελματική πυγμαχία.

Στόχος μου είναι να αποδείξω ότι και σε αυτό το κομμάτι είμαι ο καλύτερος πυγμάχος στα κιλά μου όχι μόνο στην  Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό . Είμαι ανοιχτός σε όποια  πρόταση θέλουν και όποιος θέλει να πυγμαχήσει μαζί μου δεν λέω όχι .

Με τη σκληρή δουλειά, το πείσμα, την ψυχή και τον καλύτερο προπονητή δίπλα μου, το Γιώργο Καριώτη, δεν χρειάζεται να φοβάμαι τίποτα. . Εγώ και ο Γιώργος Καριώτης τα πάμε περίφημα, συνεργαζόμαστε πολύ καλά και με βοηθάει σε όλους τους τομείς και αυτό με ικανοποιεί και με γεμίζει.

Επιδιώκουμε μάχες με δυνατούς αθλητές,  ξέρουμε ποιοι είμαστε και θα το αποδείξουμε. Τελος, στόχος μου είναι να φτάσω τέρμα στην κορυφή και να αγωνιστώ στα μεγάλα σαλόνια με τους κορυφαίους.»

Ο Γιώργος Καριώτης δήλωσε για την ένταξη του Σταυρόπουλου στο ΣΕΠ :

«Ο Πάρης Σταυρόπουλος είναι ένας μαχητικός και εξαιρετικός χαρακτήρας ο οποίος δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε, πράγμα που εκτιμώ. Η στροφή στην επαγγελματική πυγμαχία είναι απαιτητική, χωρίς ταβάνι και απρόβλεπτη.

Μέσω του ΣΕΠ οι αγώνες του θα καταγράφονται στο πολυπόθητο boxrec και δεν συγχωρούνται λάθη. Αυτά πλέον τα γνωρίζει και δουλεύει καθημερινά μαζί μου με αφοσίωση. Θα κλείσω λέγοντας πως στο προσεχές διάστημα ο κόσμος θα δει τον Σταυρόπουλο όπως δεν τον έχει ξαναδεί, εντός και εκτός συνόρων.»   

O Γιώργος Στεφανόπουλος δήλωσε για το νέο απόκτημα του ΣΕΠ:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ο ΣΕΠ εμπλουτίζεται διαρκώς από ικανούς πυγμάχους και το νέο αίμα που εισχωρεί επιβεβαιώνει ότι ο ΣΕΠ είναι πλέον η κυψέλη της ελίτ της ελληνικής πυγμαχίας. 

Ο Σταυρόπουλος βρίσκεται στα καλύτερα χέρια, στο Γιώργο Καριώτη, που δεν είναι απλά ένας κορυφαίος προπονητής αλλά είναι μέντορας για τους πυγμάχους του. Έχει το πλεονέκτημα ως προσωπικότητα να συσπειρώνει κοντά του μεγάλους αθλητές και να τους απογειώνει με την τεχνική  του αλλά και με το δέος που εμπνέει στους αθλητές του ως άνθρωπος.

Έχω την τύχη να συνεργάζομαι από την αρχή με το Γιώργο Καριώτη και είμαι σε θέση να γνωρίζω την ποιότητα που έχει τόσο ως προπονητής όσο και ως άνθρωπος. Εύχομαι πολύ γρήγορα να αναδειχθεί η αξία του Πάρη και στην επαγγελματική πυγμαχία και να διακριθεί όπως πρέπει, γιατί είναι σαφές ότι είναι ένας πολλά υποσχόμενος πυγμάχος.Τον καλωσορίζω και του εύχομαι καλή επιτυχία στους νέους του στόχους.»