19/04/2024

Ο Νανιτζανιάν στον τελικό του φημισμένου «Golden Glove of Vojvodina

Φοβερή εμφάνιση και νίκη από τον Έλληνα Πρωταθλητή Βαγγέλη Νανιτζανιάν στο Διεθνές Τουρνουά που διεξάγεται στην πόλη Subotica της Σερβίας.Αναλυτικά το δελτίο:


«Στην προημιτελική φάση ο «VanGun» βρέθηκε αντιμέτωπος με το εμπόδιο του Rustem Bayeshev από το Καζακστάν, μία χώρα με παράδοση στο άθλημα της  πυγμαχίας και κατάφερε να το ξεπεράσει!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Πρωταθλητής μας είχε την υπεροχή και έβρισκε απαντήσεις στη στρατηγική του αντιπάλου, ο οποίος προσπαθούσε συνεχώς με αγκαλιές και ανορθόδοξο box να καθυστερεί και να διακόπτει το παιχνίδι, γεγονός που είδε και η διαιτητής του αγώνα και παρατήρησε τον Bayeshev.

Πλέον το μεγαλύτερο ταλέντο της ελληνικής πυγμαχίας, σε αυτή την ηλικία στα βαρέα βάρη, επικεντρώνεται στον τελικό της Κυριακής, όπου απέναντι στον Ούγγρο Istvan Vincze θα έχει την ευκαιρία να παλέψει για το 3ο του Χρυσό μετάλλιο σε Διεθνή διοργάνωση τη φετινή σεζόν!

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά τους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Βαγγέλη Νανιτζανιάν στο Διεθνές Τουρνουά της Σερβίας ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες του αθλητή σε Facebook και Instagram (@VanGunBox)».