18/05/2024

Ο Θανάσης Μιχαλουδης σε ρόλο scouter για την ομάδα του στο Los Angeles ψάχνει ταλέντα στην Ελλαδα

 Δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά ο Θανάσης Μιχαλούδης σύμφωνα με τους γιατρούς και έτσι αναλαμβάνει ρόλο σκάουτερ σύμφωνα με το δελτίο τύπου που θα διαβάσετε παρακάτω:


Ο Θανάσης Μιχαλουδης λόγω του τελευταίου του τραυματισμού δυστυχώς δεν μπορεί να ξανά αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο. Γιατροί και μέλη της ομάδας του αποφάσισαν πως είναι το σωστό για αυτόν να μην ξανά πυγμαχήσει επαγγελματικά.

Λόγω της πολύ καλής σχέσης του όμως και το ποσό έχουν δεθεί με τους ιδιοκτήτες και προπονητές μέσα από όσα έχουν περάσει μαζί (όμορφα και άσχημα) θα συνεχίσουν να συμπορεύονται σαν οικογένεια και ο Μιχαλουδης είναι πλέον στην ομάδα σε ρόλο scouter και ως μέλος του προπονητικού team.    

Έχοντας αφήσει την θέση του κενή, ο Μιχαλουδης προσκαλεί όποιον αθλητή ενδιαφέρεται για μια ευκαιρία στο Αμερικανικό πυγμαχικό όνειρο και όποιος προπονητής μαχητικών αθλημάτων πιστεύει πως έχει κάποιον αθλητή που του αξίζει  η εύκαιρα να έρθει σε επαφή!    

Με μια πολύ καλή εικόνα πλέον για τους Έλληνες αθλητές, η Αμερικανική ομάδα με έδρα το Los Angeles θέλει να δώσει την ευκαιρία σε 1-2 νέους μαχητές, χωρίς επαγγελματικό ρεκόρ στην πυγμαχία, καθαρούς από στεροειδή και κάθε είδους αναβολικά, από 80 κιλά και πάνω να μετακομίσουν στο Los Angeles και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους εκεί!    

Η ομάδα θα παρέχει σε όποιον/ιους αθλητη/ες επιλεχθούν διαμέρισμα στο Beverly Hills, προσωπικό μέσω μετακίνησης, διατροφή, μισθό, προπονητικά έξοδα, εξοπλισμό, ιατρική ασφάλεια και ότι άλλο θεωρείτε απαραίτητο για την πνευματική και σωματική υγεία του αθλητή ώστε να είναι στην σωστή ψυχική και αθλητική κατάσταση και ευτυχισμένοι για να αγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο.      

Δεν λένε σε καμία περίπτωση ότι θα είναι εύκολο, ούτε ότι ο δρόμος προς μια επιτυχημένη καριέρα θα είναι στρωμένος. Αλλά θα δώσουν την ευκαιρία σε όποιον αθλητή το θέλει πραγματικά και αποδείξει ότι το αξίζει να αγωνιστεί σε ένα υψηλό επίπεδο χωρίς κανένα άγχος για τις καθημερινές του ανάγκες.  

Τα δοκιμαστικά θα διαρκέσουν περίπου 3 εβδομάδες στην Αμερική τέλη Ιουνίου με μέσα Ιουλίου και από εκεί θα επιλέξουν τον κάθε αθλητή.   Οι τρόποι επικοινωνίας είναι απευθείας με τον Θανάση Μιχαλουδη.

Μέσω email : drhboxing@gmail.com  Μέσω viber/what’s app και iMessage: +17722330323  ή στην Ελληνική μας επαφή που είναι ο αθλητής του budo fighters Αλέξανδρος Καρτοζια που απο τη νεα σεζόν θα συνεργάζεται με την οικογένεια των πρωταθλητών Mallios team.

Είναι ένας αθλητής που κυνήγησε την επαγγελματική πυγμαχία στο εξωτερικό μόνος του χωρίς καμία βοήθεια στο παρελθόν και έχει τον σεβασμό της ομάδας μας.

Τη νέα σεζόν θα ταξιδεύει ανά χρονικά διαστήματα στην Αμερική να αγωνίζεται μαζί μας συνεχίζοντας την τόσο επιτυχημένη του καριέρα. Επικοινωνία:  FB messenger: Kartozia Alexander E-mail: kartozia.alexandr@hotmail.gr.