21/05/2024

Ο επόμενος αντίπαλος του Golovkin «κελάηδησε»

Ο Gennady Golovkin δείχνει να θέλει τον Canelo για αντίπαλο το ίδιο και οι φαν οι μπίζνες όμως προχωράνε και ο παγκόσμιος πρωταθλητής οφείλει στο κοινό του ένα μεγάλο παιχνίδι μετά το «ψεκάστε, σκουπίστε και τελειώσατε» με τον Dominick Wade στην τελευταία του μάχη πριν από μερικούς μήνες.

Ένας από τους υποψηφίους αντιπάλους του «GGG» είναι ο Βρετανός Chris Eubank Jr. ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε η πλευρά η δική του και η πλευρά του Gennady βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για αγώνα.

Σύμφωνα με τον Eubank Jr. οι δύο εκπρόσωποι συζητούν για αγώνα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Αγγλία με όλες τις ζώνες να πέφτουν στο τραπέζι ενώ και τα χρήματα θα είναι εξαιρετικά καλά μια και στο «Νησί» λέει ο Chris ένας τέτοιος αγώνας θα ήταν το πιο ελκυστικό αθλητικό event της χώρας.

Όσον αφορά τον Eubank είναι εξαιρετικά φιλόδοξος και θεωρεί ότι σ’ένα ενδεχόμενο παιχνίδι με τον Golovkin θα μπορούσε να τον κερδίσει μια και στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στην κορυφή του αθλήματος.

Σε αντίθεση με τον «GGG» ο νεαρός ο Eubank Jr. δεν είναι αήττητος. Έχει χάσει από τον εξαιρετικό Billy Joe Saunders o οποίος επίσης αποτελεί στόχο του «κεραυνού» από το Καζακστάν. Το προσωπικό ρεκόρ του γιου του παλαίμαχου Chris Eubank είναι 23-22-1, 17 KOs ενώ έχει κλεισμένο αγώνα στις 25 Ιουνίου κόντρα στον Tom Doran.

Στο τελευταίο του παιχνίδι ο Eubank νίκησε τον Nick Blackwell ο οποίος είχε καταλήξει στο νοσοκομείο, πέφτοντας σε κώμα για επτά ημέρες. Πλέον έχει συνέλθει πλήρως, αλλά πυγμαχία δεν θα παίξει ποτέ ξανά.