15/05/2024

Ολυμπιονίκης, αήττητος και από το Καζακστάν ο αντίπαλος του Canelo!

Ο Saul Canelo Alvarez βρίσκεται και η ομάδα του βρίσκονται πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν τον πρώτο αγώνα του Μεξικανού για το 2017, σύμφωνα με πολλαπλά δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ και το Μεξικό. Από το Καζακστάν ο υποψήφιος αντίπαλος, αλλά όχι αυτός που θέλουμε όλοι.


Ο Kanat Islam λοιπόν από το Καζακστάν είναι υποψήφιος για να χτυπηθεί στις 6 Μαΐου στο Τέξας με τον πιο εμπορικό μποξέρ του 2016, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα το Forbes και διαβάσατε στο Fightsports.gr! 

Με σύντομη ματιά ο Kanat έχει παίξει σε δύο Ολυμπιάδες και στο Πεκίνο κατάφερε να φτάσει μέχρι το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του. Στην Αθήνα το 2004 συμμετείχε αλλά δεν κατάφερε ν’ανέβει σε μία από τις τρεις θέσεις του βάθρου.

Όσον αφορά την επαγγελματική του καριέρα είναι pro από το 2012 και τρέχει ένα σερί 22 νικών σε ισάριθμους αγώνες. Από το βιογραφικό του πάντως σίγουρα απουσιάζουν τα μεγάλα ματς με τον Islam να είναι ήδη 32 ετών.

Ο Canelo θα ενδέχεται να παίξει μ’αυτόν τον παίκτη καθώς οι διαπραγματεύσεις με τον συμπατριώτη του Julio Cesar Chavez Jr. έχουν μείνει στάσιμες και χωρίς καμία εξέλιξη και ο χρόνος πιέζει τον Alvarez και την ομάδα του να κάνουν ματς στο πρώτο μισό της νέας χρονιάς.