19/05/2024

Οι φανς επέλεξαν τον επόμενο αντίπαλο του Mayweather!

O Floyd Mayweather είναι αλήθεια πως το τελευταίο διάστημα έχει χαθεί όσον αφορά το επόμενο αγωνιστικό βήμα… Όμως, τα Μέσα συνεχίζουν την έντονη φιλολογία περί της νέας μάχης που θα δώσει ο «Money» με σκοπό τα αποσυρθεί αήττητος.

Εκτός από τον Amir Khan και τον Bernard Hopkins οι οποίοι αυτοπροτάθηκαν για να κοντραριστούν απέναντι στον Mayweather, χθες μέσα από ένα γκάλοπ του γνωστού RingTv προέκυψαν νέα δεδομένα.

Οι φανς της πυγμαχία που όπως λέει ο Floyd παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο με τα «θέλω» τους στην επιλογή του επόμενου αντιπάλου ψήφισαν σχετικά με τη νέα μάχη.

Πρώτος και με διαφορά στην ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Gennady Golovkin, το… πιστόλι από τη Ρωσία που το τελευταίο διάστημα έχει συναρπάσει όλο τον κόσμο με τα κατορθώματά τους.

Ο επόμενος δεν ήταν ο Manny Pacquiao, αλλά ένας επίσης θρύλος στο χώρο… Ο λόγος για τον Αργεντινό, Sergio Martinez ο οποίος ναι μεν συγκέντρωσε μικρό ποσοστό ως δεύτερος, όμως και πάλι θα αποτελούσε μια εξαιρετική επιλογή τόσο πυγμαχικά όσο φυσικά και οικονομικά.