19/05/2024

Οι τοπ αγώνες του Kimbo Slice που τον έκαναν γνωστό

Πριν από δύο χρόνια, τέτοια εποχή ο Kimbo Slice, έφευγε απ’την ζωή, αφήνοντας όμως μία σπουδαία μαχητική «κληρονομιά» που ξεκίνησε από τους δρόμους και έφτασε μέχρι τις επαγγελματικές κάρτες των ΜΜΑ. 


Ποιοι ήταν όμως οι αγώνες που τον έκαναν γνωστό στο Youtube; Ας θυμηθούμε τι εστί Kimbo Slice.

Kimbo vs. Big D

Αυτό ήταν το πρώτο ματς που είδαμε από τον Kimbo από ερασιτεχνικό βίντεο που μάλιστα εκείνη την εποχή ανέβηκε στο Sublime Directory.

O Kimbo αντάλλαξε γροθιές με τον θηριώδη Big D που σχεδόν έχασε το μάτι του, από αυτή την μάχη, αφού οι γυμνές γροθιές του Kimbo ζύγιζαν έναν…τόνο. Απίστευτες φήμες ξέσπασαν μετά τον αγώνα τους και η ιστορία του Slice άρχιζε να διασπείρεται.

Kimbo Slice vs Sean Gannon

Ήταν η πρώτη φορά που ο Kimbo έμοιαζε θνητός. Επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα της Βοστόνης για να αντιμετωπίσει τον Sean Gannon. Το ξύλο που έπεσε ήταν ανελέητο με τον Gannon τελικά να βγάζει νοκ άουτ τον Slice ωστόσο υπήρξαν αντικανονικά χτυπήματα που παραδέχτηκαν ακόμα και οι άνθρωποι του Gannon.

Μετά από το ματς αυτό ο νικητής πήρε την ευκαιρία στο UFC και πολλοί λένε πως το πέτυχε χάρη στο παράνομο παιχνίδι που είδαμε στο Youtube. Τελικά έχασε από τον Brandon Lee Hinkle και δεν ξανάπαιξε.  Αντιθέτως παρά την ήττα η φήμη του Slice εξαπλώθηκε περισσότερο.

Kimbo Slice vs. Tank Abbott

Πρόκειται για δύο μαχητές που είχαν πολλά κοινά αφού ξεκίνησαν από τους δρόμους. Η μοίρα όμως τους έφερε σε επαγγελματικό παιχνίδι MMA. O Tank Abbott ήταν ένας θηριώδης κακόφημος fighter αλλά απέναντι στον Kimbo δεν άντεξε ούτε λεπτό. Το παιχνίδι τους έγινε στο Elite XC και το match up συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού.

Kimbo Slice vs. James Thompson

Αυτό ήταν το μεγαλύτερο ξέσπασμα στην φήμη του Kimbo Slice. Για πρώτη φορά είδαν σε prime time ζώνη ζωντανά μία μάχη απέναντι στον James Thompson που φάνηκε ανταγωνιστικός και μάλιστα μέχρι τον τρίτο γύρο μάλλον κέρδιζε.

Ωστόσο η αιμορραγία από το αυτί ανάγκασε τον διαιτητή να σταματήσει το παιχνίδι και να πάρει την νίκη ο Kimbo. Ο κόσμος πλέον γνώριζε πως ο Slice δεν πάλευε στις αυλές, αλλά είχε μπει μέσα στο… σπίτι τους.

Kimbo vs. Seth Petruzelli

Εδώ σταμάτησε η φήμη του Kimbo από μία ατυχία. Ο Ken Shamrock θα έπαιζε με τον Slice και τραυματίστηκε τελευταία στιγμή την ώρα που ζεσταινόταν στα backstage.

Εκεί προέκυψε ο Seth Petruzelli που δεν τον έλεγες και πρώτο…βιολί. Μάλιστα πολλοί είχαν δεδομένο το νοκ άουτ από νωρίς, ωστόσο αυτό δεν το πέτυχε ο Kimbo αλλά ο αντίπαλος του σε 14 δεύτερα!

Αυτή η ήττα χάλασε το όνομα του Kimbo που αν έπαιζε με τον Shamrock ίσως κέρδιζε και συνέχιζε τις υψηλές πτήσεις.