21/05/2024

Οι δύο νοκαουτάρες του Canelo το 2016 (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιακό ήταν το 2016 για τον Canelo Alvarez ο οποίος έδωσε δύο ματς μέσα στη χρονιά που μας χαιρετάει πετυχαίνοντας δύο σούπερ ΚΟ.


Προερχόμενος το 2015 από τη νίκη του κόντρα στον Miguel Cotto ο Μεξικανός επέλεξε ως αντίπαλό του τον Amir Khan.

Στο παιχνίδι μέσα ήταν ξεκάθαρη η διαφορά στη κράση των δύο μποξέρ, αλλά ο Khan δεν τα πήγαινε και τόσο άσχημα όντας πιο γρήγορος από τον αντίπαλό του.

Στον έκτο γύρο όμως αυτή η ωμή δύναμη του Canelo… μίλησε και μ’ένα φοβερό χτύπημα ο Μεξικανός έστειλε για ύπνο τον Khan.

Ο Amir έπεσε τόσο άσχημα στο καναβάτσο που μέχρι και ο κοκκινομάλλης τρόμαξε και γονάτισε από πάνω του για να σιγουρευτεί ότι είναι καλά.

#CaneloKhan

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης UFC Cody Garbrandt Dominick (@boxinghypefotos) στις

Στο δεύτερο παιχνίδι του το 2016 ο Alvarez κοντραρίστηκε στις ΗΠΑ με τον Άγγλο Liam Smith. O Smith ήταν καλός αντίπαλος, αλλά όχι για το επίπεδο του Saul ο οποίος στον 9ο γύρο βρήκε τη λύση και τον… έκοψε στο συκώτι κερδίζοντας και αυτόν τον αγώνα του.

Μέσα στο 2017 περιμένουμε τον Canelo να δώσει ένα ματς σίγουρα μ’έναν εκ των Chavez Jr. ή Saunders ενώ φημολογείται πως τον Σεπτέμβριο της νέας χρονιάς θα παίξει επιτέλους με τον Gennady Golovkin.

Here’s a look back at @canelo victory over Liam Smith in front of 50,000 plus fans in Dallas highlighting Boxing in 2016. #CaneloSmith

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Canelo GGG Mayweather Boxing (@aleetboxing) στις