15/05/2024

Οι Έλληνες προβλέπουν τον νικητή Mayweather- Pacquiao

Το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι παγκόσμιο και οι Έλληνες αθλητές και προπονητές δίνουν τις δικές τους προβλέψεις για τον νικητή της αναμέτρησης Floyd Mayweather και Manny Pacquiao που αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τι μας είπαν:

Θανάσης Καρούσος: Η καρδιά θέλει pacman το μυαλό λέει Mayweather. Ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει ο Floyd, αλλά πιστεύω με την καταπληκτική του άμυνα θα καταφέρει να βγάλει κι αυτή την νίκη. 

Κώστας Αγγελής: Μayweather προβλέπω. Τόσο σημαντικά παιχνίδια κρίνονται στην λεπτομέρεια. Όποιος είναι καλύτερα προετοιμασμένος και πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του θα κερδίσει. Και ο Floyd έχει δείξει ότι είναι πιο συγκεντρωμένος την ώρα που παίζει.

Αντώνης Γιαννούλας: O Mayweather είναι το φαβορί αλλά πιστεύω ότι θα είναι δύσκολος αγώνας και θα κριθεί στην λεπτομέρεια με νικητή το Pacquiao. Θα είναι ο αγώνας της χρονιάς.

Γιάννης Στοφορίδης: Bλέπω Pacman αν όχι με νοκ άουτ, τότε στα σημεία!

Βασίλης Ξερικός: Πιστεύω ότι θα κερδίσει ο Mayweather. Το ματς θα κριθεί στον βωμό του… αήττητου.

Νάσος Αργυρόπουλος: Aν δεν κερδίσει ο Pacquiao μέχρι τον έκτο γύρο, θα κερδίσει ο Mayweather στα σημεία. 

Γιάννης Αϊδινιώτης: Pacquiao βλέπω!Μου θυμίζει το παιχνίδι Roberto Duran- Sugar Ray. To μείον σε όλη την υπόθεση για τον Pacquiao είναι ότι παίζει στην «έδρα» του Floyd. Moυ αρέσει το στυλ του Pacquiao, είναι τρελιάρικο. Ο καλύτερος πυγμάχος βέβαια της ιστορίας είναι ο Mοχάμεντ Άλι, άλλαξε την ιστορία της πυγμαχίας. 

Τιγκράν Ουζλιάν:H καρδιά είναι με τον Pacquiao. Ο Floyd παίζει πιο έξυπνα αλλά θα κριθεί από τον Pacman αν έχει δουλέψει εξίσου καλά τις άμυνες του. 

Βαγγέλης Χατζής: Πιστεύω 50-50. Kαι οι δύο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μ’ έναν Manny πιο γερασμένο αλλά πιο έμπειρο, κι έναν Floyd στο τελευταίο μεγάλο παιχνίδι της καριέρας του. Αν ο Pacquiao έπαιζε δύο χρόνια πριν θα είχε προβάδισμα. Πλέον το έχει ο Floyd. Έχει χτυπηθεί λιγότερο χωρίς νοκ άουτ στην καριέρα του. Αν το game plan του Pacquiao είναι απρόβλεπτο ο Floyd θα έχει πρόβλημα. Κάτι που δεν το έχει δουλέψει, είναι και λίγο δύσκολο, οπότε βάσει στατιστικής 50-50, ίσως ένα μικρό προβάδισμα στον Floyd γιατί ξέρει πότε να παίξει, με ποιον. Προσωπικά θέλω Pacquiao.

Σταύρος Εξακουστίδης: Είναι ένας πολύ δυνατός αγώνας και τον περιμένουμε πως και πως εδώ και χρόνια. Εγώ λέω Manny, δεν χάνει για κανένα λόγο.

 Γιάννης Μιχαλόπουλος: Η καρδιά μου θέλει Pacman, η λογική μου λέει Mayweather για πολλούς λόγους.

Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου: H λογική λέει πως θα κερδίσει ο Mayweather. Αν έπαιζα στοίχημα θα έβαζα να κερδίσει ο Pacman στον όγδοο γύρο με Κ.Ο.

Μιχάλης Αρναούτης: Γιορτή του μεγαλύτερου αθλήματος στον πλανήτη. Όλος ο κόσμος περιμένει τον αγώνα. Είμαστε αύπνοι και προσπαθούμε να ρουφήξουμε κάθε δευτερόλεπτο. Είναι ο αγώνας του αιώνα. Και οι δύο είναι μεγάλοι πυγμάχοι και περιμένουμε έναν αγώνα που θα γραφτεί στην ιστορία του αθλήματος. Είμαι με Pacman αλλά ξέρω πως θα είναι δύσκολο game.

Στέλιος Παπαδόπουλος: Πιστεύω σε νίκη του Pacquiao. Σίγουρα ο Mayweather είναι πολύ έξυπνος και έχει μία καλή τακτική απέναντι στον Pacman, αλλά νομίζω ότι δεν θα αντέξει στην πιέση του Manny. 

Παύλος Παϊσιος:  Εγώ βλέπω ότι ο Mayweather έχει δουλέψει πολύ τις άμυνες και τις απαντήσεις του σε κάθε χτύπημα που θα δέχεται. Συνεχίζει να αναπτύσει αυτό που είναι, ένας παθητικός πυγμάχος. Από την άλλη ο Manny έχει γίνει πολύ επιθετικός με άριστη τεχνική κατάρτιση και πιστεύω ότι θα έχουμε και knockdown από τον Pacquiao στον Mayweather. Αυτός πιστεύω ότι θα κερδίσει το παιχνίδι. 

Xριστίνα Λιναρδάτου: Mayweather πιστεύω αν και θα ήθελα να κερδίσει ο Pacquiao. Ο πρώτος έχει το κλειδί, χτυπάει λίγο και στοχευμένα, όμως δύσκολα τον χτυπούν. Πάντως θα δυσκολευτεί πολύ και για μένα πρώτη φορά κινδυνεύει τόσο ο θρόνος του. 

Νίκος Χύσεν: Θέλω να κερδίσει ο Pacquiao αλλά δεν θα το επιτρέψει εύκολα ο Floyd, παρόλα αυτά αν τελειώσουν όλοι οι γύροι, νομίζω ότι θα το πάρει ο Mayweather, αλλά έχει τα φόντα ο Pacman να το τελειώσει νωρίτερα. 

Αλέξης Σύρος:Πιστεύω ότι ο Pacquiao είναι πολύ γρήγορος και θα δυσκολέψει τον Mayweather, αλλά μετά από κάποιους γύρους θα βρει το κλειδί και θα κερδίσει.  

Δημήτρης Ξερικός:O  Mayweather είναι φαβορί αλλά θέλω να κερδίσει ο Manny που είναι fighter. Είναι απρόβλεπτος αλλά ο Floyd έχει αβαντάζ. Eίναι πρωταθλητής κι έχει το πάνω χέρι.

Χριστίνα Αθανασοπούλου: Θεωρώ πως ο Mayweather θα είναι ο νικητής του αγώνα αν και δηλώνω φαν του Pacquiao.  

Θοδωρής Ριτζάκης: Ο Mayweather. Παρότι θέλω να νικήσει ο Pacquiao, o Floyd είναι ψύχραιμος και δυνατός, με την έννοια της φυσικής δύναμης τους βάρους, δηλαδή του μεγέθους. Θα κριθεί στην ψυχραιμία, σ’αυτό που λένε μάτι, το μόνο χαρακτηριστικό που δεν φαίνεται. Βλέπω μικρή διαφορά, ο Manny έχει πολλές πιθανότητες, πιο πολλές απ’ αυτές που του δίνουν τα στοιχήματα. 

Γρηγόρης Μάλλιος: Paquiao βλέπω αν πάει στα σημεία, νομίζω μόνο με νοκ άουτ θα κερδίσει ο Mayweather. 

Κίμωνας Οζζ:  Kαι μόνο που θα συναντηθούν οι συγκεκριμένοι δύο αθλητές το παιχνίδι έχει νικητή. Νικητής είναι σίγουρα ο κόσμος της πυγμαχίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι πιστεύω ότι ο Floyd έχει το πνεύμα του νικητή βαθιά μέσα του, ξέρει πως να κερδίζει τα παιχνίδια ακόμα και στην κακή του μέρα και θα κάνει το ίδιο με οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Manny είναι πιεστικός, ασταμάτητος, αλλά η υπομονή στο παιχνίδι του Floyd θα του δώσει την νίκη. Αν δεν κάνει κάτι ουσιαστικό ο Pacman στο πρώτο τετράγυρο, το παιχνίδι είναι του Floyd και ειδικότερα αν πάει στα σημεία θα δοθεί στον Μayweather. H ιστορία θέλει έναν ήρωα και ο Mayweather είναι τέτοιος… 

Χρήστος Μπάρδας: Bλέπω νίκη Pacquiao με split decision και θα πετύχει κι ένα νοκ ντάουν στον ένατο γύρο.