07/05/2024

Οδυσσέας Τσακουρίδης:Eπιστρέφω σύντομα, τοπ η ομάδα του Μαυροδάκου!

Πανελλήνιος πρωταθλητής στο μποξ το 2014 και έχει πολλά ακόμη να δώσει ο Οδυσσέας Τσακουρίδης που ετοιμάζει την επιστροφή λίαν συντόμως στα ρινγκ, όπως τονίζει αποκλειστικά στο Fightsports.gr.

«Ελπίζω σύντομα όσο πιο σύντομα γίνεται μπορεί μέσα στο χειμώνα αν προετοιμαστώ  σωστά να ξανά ανεβώ στο ρινγκ . Σε όλες τις κατηγορίες νομίζω υπάρχουν αθλητές που ξεχωρίζουν ίσως λίγο αλλά μπορώ επίσης να πω πως όλοι όσοι παίζουν σε αυτό το επίπεδο είναι αξιόλογοι», τόνισε ο δυναμικός πυγμάχος που τον ελκύει η ιδέα ενός επαγγελματικού παιχνιδιού στην πυγμαχία.«Θα μου άρεσε πολύ η ιδέα ενός επαγγελματικού αγώνα αλλά νομίζω πως έχω πολλά ακόμα να κάνω στο ερασιτεχνικό».

Στο Mavrodakos team θα μάθεις αληθινή πυγμαχία

Στη συνέχεια ο Τσακουρίδης αναφέρθηκε στην ομάδα του τον Α.Σ Περάματος εκθειάζοντας τον προπονητή του Δημήτρη Μαυροδάκο.

«Επέλεξα τον σύλλογο του Περάματος ακούγοντας πολλές καλές κριτικές για τους αθλητές του τον τρόπο προπόνησης και κυρίως διαπαιδαγώγησης μέσα στο σύλλογο, είχε βγάλει πολλούς πρωταθλητές και πολλές πρωταθλήτριες και εκεί είπα πως μέσα από εκεί θα μπορούσα να καταφέρω και εγώ πολλά . Ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Μαυροδακος προσωπικά μου  έχει σταθεί εκτός από προπονητής και σαν πατέρας βοηθάει πολύ όλους τους αθλητές ακόμη και έξω από το ρινγκ του και το κυριότερο δεν τους βλέπει μόνο σαν αθλητές… με οδήγησε κυρίως το ήθος που επικρατούσε μέσα στον σύλλογο για να κάνω αυτή την επιλογή».

Τέλος ο πρωταθλητής μας εξήγησε τι σημαίνει το μποξ για εκείνον:

«Το μποξ για μένα είναι αγάπη ,είναι συναίσθημα, είναι σχολείο ,είναι τέχνη ,είναι ήθος είναι σεβασμός. Σου δίνει νόημα στη ζωή σου , την γεμίζει με συναίσθημα που νομίζω είναι το βασικότερο στη ζωή μας για να είναι ζωντανή και όμορφη. Έτσι νομίζω πρέπει να ζούμε με όνειρα μέσα στα συναισθήματα. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτό και με πονάει ιδιαίτερα όταν δεν μπορώ να το ακολουθήσω και μένω εκτός δράσης…».