19/05/2024

Ξέσπασε σκάνδαλο για το Provodnikov – Algieri με κατηγορίες… γκέτο προς τον δεύτερο!

Για τη μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών γράφουν από προχθές το βραδύ οι φανς του Provodnikov, έπειτα από την ήττα του Ruslan κόντρα στον Chris Algieri. Άπαντες υποστηρίζουν ότι ο Provodnikov κέρδισε πεντακάθαρα τον αγώνα, αλλά λόγω ειδικών συνθηκών που επικρατούν στο Μπρούκλιν για τον Algieri εκεί μέσα η ήττα μοιάζει ακατόρθωτο.

Αφού ξέσπασε ο πόλεμος στα social media για το αποτέλεσμα τη σκυτάλη πήρε ο Freddie Roach που δεν «μασάει» στις δηλώσεις του και ανέφερε πράγματα τα οποία χρίζουν έρευνας: «Είμαι ράκος μετά απ’αυτό το αποτέλεσμα. Πρόκειται για μία πραγματική δημιουργία των κριτών. Όλος ο κόσμος ξέρει ποιος κέρδισε τον αγώνα. Παίζουμε τη ρεβάνς αρκεί αυτή να γίνει πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Μπρούκλιν, διότι εκεί ο Algieri λόγω ειδικών συνθηκών δεν χάνει ποτέ. Απαιτούμε τη ρεβάνς σε ουδέτερο έδαφος».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ruslan Provodnikov: «Παίζω πολλά χρόνια μποξ και έχουν δει τα μάτια που χιλιάδες περιστατικά. Πρώτη φορά όμως με ληστεύουν με τέτοιο τρόπο! Πρώτη φορά βλέπω πυγμάχο να κερδίζει αγώνα επειδή απλά έτρεχε για να σωθεί επί 12 γύρους. Θέλω τη ρεβάνς άμεσα, αλλά πολύ μακριά από την πατρίδα του Algieri».  

Στο βίντεο που ακολουθεί δείχνει highlights. Πάρτε μια ιδέα πριν «ανέβει» ολόκληρος ο αγώνας: