18/05/2024

Νίκη με KO για Μιχάλη Αρναούτη

Δελτίο Τύπου ΣΕΠ

Με πολλή  μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση STARS BOXING που πραγματοποιήθηκε στο 3ο κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς.

Υπό την αιγίδα του ΣΕΠ πραγματοποιήθηκαν  επίσημοι επαγγελματικοί αγώνες  και είναι οι εξής 4 αγώνες της διοργάνωσης:

  • Γιάννης Τόλης VS Αλίκ Λαγκαζασβίλι (6 Χ 3)
  • Δημήτρης Νερούτσος VS  Σταμάτης Μορούλης (4 Χ 3)
  • Χριστίνα Λιναρδάτου VS Λέλα Τερασβίλι (8 Χ 2)
  • Μιχάλης Αρναούτης VS Μιχαήλ Αβακιάν (10 Χ 3)

Ο Αγώνας μεταξύ Τόλη (προπονητής Μανώλης Λαβδάκης) και Λαγκαζασβίλι (προπονητής Γιδάκος Νίκος) ήταν ο αγώνας που παρακολούθησε με κομμένη ανάσα το φίλαθλο κοινό που κατέκλυσε το στάδιο.  Και οι δύο πυγμάχοι του ΣΕΠ διεκδίκησαν πολύ δυναμικά τη νίκη και ο  αγώνας κρίθηκε ισόπαλος.

Στον 3ο γύρο  διακόπηκε  με τεχνικό νοκ άουτ υπέρ του Μορούλη (Μαυρωνάς)  ο αγώνας με το Νερούτσο (Δημητράτος) καθώς  ο Νερούτσος τραυματίστηκε στο χέρι.

Ο αγώνας Λιναρδάτου – Τερασβίλι εντυπωσίασε τ ο κοινό καθώς η γεωργιανή πυγμάχος  η οποία μπήκε στο ρινγκ γελώντας και δείχνοντας βέβαιη για τη νίκη της, άντεξε μόλις μέχρι τον 3ο γύρο τα πολύ δυνατά χτυπήματα της Χριστίνας, την οποία ο κόσμος αποθέωσε για το  πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα που πρόσφερε.

Σεμινάριο επαγγελματικής πυγμαχίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο αγώνας Αρναούτη – Αβακιάν .  Τα νοκ ντάουν που δέχτηκε ο γεωργιανός πυγμάχος δεν τον λύγισαν αντιθέτως τον όπλιζαν με μεγαλύτερη μαχητικότητα και  πείσμα. Τα ατού του γεωργιανού ήταν το απρόβλεπτο παιχνίδι  του και η σύγχυση που επεδίωκε προς τον αντίπαλο τα οποία όμως δεν πτόησαν το Μιχάλη ο οποίος με καίρια χτυπήματα αποδείχθηκε κυρίαρχος του ρινγκ.  Οι αντιδράσεις και το πείσμα του γεωργιανού πρόδιδαν ότι ο γεωργιανός ήρθε στην Ελλάδα για τη νίκη και τη διεκδίκησε σκληρά. Ο Μιχάλης παίδεψε τον αντίπαλό του  ο οποίος  άντεξε μέχρι τον 5ο γύρο όπου διεκόπη ο αγώνας με νοκάουτ υπέρ του Μιχάλη Αρναούτη.

Οι  4 παραπάνω αγώνες  πραγματοποιήθηκαν  υπό την αιγίδα του ΣΕΠ με βάση τα διεθνή στάνταρντς που ισχύουν παγκοσμίως για την επαγγελματική πυγμαχία και βεβαίως τα αποτελέσματά τους θα καταγραφούν στο boxrec.