19/04/2024

Νίκησε και προκρίθηκε στους «4» του Πανευρωπαϊκού ο Β. Νανιτζανιάν

Ιστορία γράφει στην Αττάλεια της Τουρκίας ο Πρωταθλητής Ελλάδος Βαγγέλης Νανιτζανιάν. Ο Έλληνας πυγμάχος συνέτριψε τον Τσέχο Pavel Jan στο δεύτερό του αγώνα στη διοργάνωση, ο οποίος τελείωσε με διακοπή (ντισκαλιφιέ – DQ) στο δεύτερο γύρο!Αναλυτικά:


Ο Έλληνας Πρωταθλητής έχει εξασφαλίσει ήδη το χάλκινο μετάλλιο και στον ημιτελικό της Παρασκευής θα βρεθεί απέναντι στον Πρωταθλητή Τουρκίας, σε μία μάχη που θα κρίνει το εισιτήριο για τον τελικό! Η πρόκριση του αθλητή του Γιώργου Ελευθεριάδη στους «4» κορυφαίους της Ευρώπης αποτελεί σπουδαία διάκριση για την ελληνική πυγμαχία, που χρόνια είχε να ζήσει μια τόσο μεγάλη επιτυχία!

Οι εμφανίσεις και η απόδοση του «VanGun» στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχουν προκαλέσει τέτοια αίσθηση ώστε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πυγμαχίας (EUBC) έκανε ξεχωριστή αναφορά στον αθλητή του ΠΑΟΚ εκθειάζοντας τις εμφανίσεις του στη διοργάνωση και χαρακτηρίζοντάς τον ως «κρυφό» φαβορί!

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα της Παρασκευής θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά τον Πανελλήνιο Πρωταθλητή Βαγγέλη Νανιτζανιάν και τους αγώνες του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες του αθλητή σε Facebook και Instagram (@VanGunBox).

Μπορείτε να δείτε τον αγώνα του Πρωταθλητή απέναντι στον Τσέχο Πρωταθλητή στο παρακάτω link (από το 2:05:00 και μετά):