29/04/2024

Νέο δυνατό match up με Τσιτσιλασβίλι και Zade στο Face Off

Στην δυνατή κάρτα που θα αναδείξει νέους μαχητές στην πυγμαχία ποντάρει το τρίτο Face Off που ανακοίνωσε τρία ζευγάρια για τις 13 Οκτωβρίου.


Συγκεκριμένα ο Λούκα Τσιτσιλασβίλι θα συναντήσει τον Zeynal Zade(K1 Gym). Ο Τάκης Πετρίδης μάλιστα στάθηκε στον στόχο του event που είναι το σωστό matchmaking.

«Πάντα προσπαθούμε να υπάρχει σωστό match making στις διοργανώσεις μας γιατί το θεωρούμε ως τον πιο βασικό παράγοντα για μια επιτυχημένη διοργάνωση και ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο ανεβάζουμε πραγματικά το επίπεδο των αθλητών μας.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι και μετά από συνεννόηση με τους δασκάλους συνεργάτες και φίλους Σώζο Παναγιώτη και Άκη Χαραλάμπους κλείστηκε αυτό το παιχνίδι ανάμεσα στο ταλέντο και την εμπειρία.

Είμαστε σίγουροι ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα ο νεαρός αθλητής του Union Academy και ο πολύ έμπειρος αθλητής του Κ1 Gym θα μας χαρίσουν έναν αγώνα γεμάτο θέαμα.

Ευχόμαστε και στους δύο αθλητές καλή επιτυχία και ανυπομονούμε να έρθει η ώρα του αγώνα».

Λίγο αργότερα το promotion ανακοίνωσε  άλλα δύο παιχνίδια αυτό του Χρήστου Λιατου(Parasidis Team) με τον Γιώργο Μαρο(Κ1 Gym) και του Άλκη Σαμιώτη(Fight Club Kakarelis) με τον Λευτέρη Μαρτίδη(Underground Athens).