04/05/2024

Νέος αντίπαλος για Golovkin!

Ο κόσμος είναι τρελαμένος για να δει τη μάχη του Canelo με τον Golovkin ενώ και οι δύο μποξέρ δείχνουν ιδιαίτερα ψημένοι να χτυπηθούν, αλλά το χρήμα είναι αυτό που μπαίνει εμπόδιο στην άμεση συμφωνία των πλευρών που εκπροσωπούν τους μποξέρ.

Στην… πιάτσα όμως υπάρχουν κι άλλοι πυγμάχοι οι οποίοι κυνηγούν ένα μεγάλο παιχνίδι με τους δύο προαναφερθέντες. Ένας εξ αυτών είναι και ο Chris Eubank Jr. Πρόκειται για τον Βρετανό πρωταθλητή o οποίος ήταν πρωταγωνιστής στο παιχνίδι με τον άτυχο Nick Blackwell.

Ήταν εκείνο το παιχνίδι που ο Blackwell τραυματίστηκε άσχημα και έπεσε σε κώμα για επτά ημέρες. Ευτυχώς αυτή τη στιγμή με την υγεία του είναι εξαιρετικά καλά, αλλά πυγμαχία δεν θα παίξει ποτέ ξανά.

Στο διά ταύτα ο Eubank που θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους μποξέρ του Νησιού, όμως του λείπει το πολύ μεγάλο παιχνίδι. Αυτό το ματς λοιπόν θέλει ο Βρετανός να το παίξει με τον Golovkin τον Σεπτέμβριο είπε χθες στο skysports.com!

Πρώτα ο Chris θα παίξει στις 25 Ιουνίου και έπειτα λέει πως θέλει να παίξει με τον «GGG» γιατί υποστηρίζει πως έχει όλα τα όπλα που θα ρίξουν στο καναβάτσο τον WBA, IBF και WBC παγκόσμιο πρωταθλητή.