01/05/2024

Μονόδρομος για τον McGregor οι Nurmagomedov – Ferguson!

Ξεκάθαρος ως προς το ΜΜΑ μέλλον το Conor McGregor ήταν για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος του UFC, Dana White. Εφόσον ο πρόεδρος του οργανισμού δεν… ελίσσεται για να κρύψει κάποιες άλλες παραμέτρους στο θέμα: Conor, τότε ο Ιρλανδός σύντομα θα βρεθεί σε αδιέξοδο. 


Τα ίδια ακριβώς που είπε και στο TMZ είπε πάλι σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο Dana White όσον αφορά το ενδεχόμενο να γίνει το Mayweather vs. Conor McGregor. Ο πρόεδρος του κορυφαίου ΜΜΑ οργανισμού στον πλανήτη τόνισε ξανά: «Βρισκόμαστε στο πουθενά…»

Ο μόνος τρόπος για να εμπλακεί ο Conor στον αγώνα δείχνει να είναι αυτός της παράλληλης εμπλοκής και του UFC. Άλλωστε, όλοι θυμόμαστε ότι ο Dana προσέφερε στους δύο μαχητές από 25.000.000 δολάρια και μερίδιο από τις πωλήσεις των PPV’s και αρνήθηκαν, αφού αμφότεροι αξιώνουν ένα ποσό της τάξεως των 100.000.000 εγγυημένα.

Ο Dana στη νέα του συνέντευξη είπε: «Με τα 25 εκατομμύρια που προσφέραμε στον καθένα θα είχαν την ευκαιρία στη συνέχεια να λάβουν έναν πακτωλό χρημάτων με τη συνολική πληρωμή να φτάνει για τον καθένα μέχρι και τα 70.000.000 δολάρια.»

Από τη στιγμή που η πρόταση του UFC για πυγμαχικό ματς Conor vs. Floyd δεν ευδοκίμησε ο οργανισμός και οι ιθύνοντες κοιτούν άλλες προοπτικές για το μεγάλο τους αστέρι και τα επόμενα αγωνιστικά του βήματα, αφότου γεννηθεί το παιδί του.

Για τον Dana White αποτελεί μονόδρομο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του ο Conor McGregor να υπερασπιστεί τον τίτλο του με τον νικητή του ζευγαριού Nurmagomedov vs. Ferguson. Οι δύο άνδρες θα χτυπηθούν το Σάββατο με τον πρόεδρο να τονίζει:

«Αυτοί οι δύο μισούν ο ένας τον άλλο. Μισούνται πραγματικά και ο αγώνας τους έχει πάρα πολύ σημασία γιατί μιλάμε για το νούμερο ένα και το νούμερο δύο της lightweight κατηγορίας. Περιμένω πως ο Conor θα υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντί σ’έναν από τους δύο.»

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

 Ο μύθος του Έλληνα με τα καλύτερα λακτίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

O Deontay Wilder κατέστρεψε τον αντίπαλό του και τρόμαξε μέχρι και τον διαιτητή (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σικάγο» έγινε το GLORY από τα ΚΟ (GIF’s)