29/04/2024

Με επιτυχία οι αθλητές του MetaQuotes ChampBoxingAcademy στην Πολωνία

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το ταξίδι-προετοιμασίας των αθλητών του MetaQuotes Champ Boxing Academy στην Πολωνία. Οι Μιχάλης Ιωάννου και Αντρέας Κόκκινος προετοιμάστηκαν με την Εθνική ομάδα της Πολωνίας, ενώ συμμετείχαν και στο Baltic Cup την 1η Φεβρουαρίου.

Η προετοιμασία των νεαρών αθλητών μας περιελάμβανε διπλές ή και τριπλές προπονήσεις καθημερινά, ενώ στις 29/1 έδωσαν προπονητικό αγώνα (Official Sparing) με διαιτητή αλλά χωρίς νικητή. Ο Μιχάλης Ιωάννου στα 56kg αντιμετώπισε το Νο1 της Πολωνίας και ο Αντρέας Κόκκινος στα 69kg κυριάρχησε του αντιπάλου του, ο οποίος είναι επίσης το Νο1 στην Πολωνία.

Στο Baltic Cup, ο Μιχάλης Ιωάννου επικράτησε καθαρά του αντιπάλου του στα 56kg, ο οποίος μάλιστα είχε και 25 παιχνίδια εμπειρίας, ενώ ο Αντρέας Κόκκινος στα 69kg κέρδισε με διακοπή τη γραμματεία στον 2ο γύρο με Knock Down, αφού η διαφορά με τον Πολωνό αντίπαλο του ήταν τεράστια.

Ο προπονητής των δύο πυγμάχων μας, Σάββας Κόκκινος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητών του, αφού ο πρώτος στόχος της χρονιάς επιτεύχθηκε με καλύτερο τρόπο.

Τελικός προορισμός των αθλητών μας, αλλά και τους προπονητή τους, είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων, που θα γίνει τον Απρίλιο, με στόχο την πρόκριση στην Ολυμπιάδα νέων που θα γίνει στην Κίνα.

Ο προπονητής του συλλόγου, Σάββας Κόκκινος ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για να μπορέσουν οι αθλητές να μεταβούν στην Πολωνία και πιο συγκεκριμένα τους μεγάλους χορηγούς του συλλόγου, τις εταιρίες MetaQuotes και DTA Athanasiou.

πηγή:http://www.onlycy.com