17/05/2024

Μία πυγμαχική εξάδα… μπόμπα!

Το Fightsports.gr διάλεξε έξι σούπερ ζευγάρια που θέλει να δει φέτος! Δεν συμπεριλάβαμε στις επιλογές μας Pacquiao, Canelo, Golovkin και Cotto, διότι μποξ υπάρχει και πέρα απ’αυτούς. Αναλύστε τις επιλογές μας και στείλτε μας τα σχόλια σας για περαιτέρω ιδέες.

Tyson Fury – Anthony Josua (Heavyweight)

O Fury είτε χάσει είτε κερδίσει τον Wladimir Klitschko πρέπει να δώσει το παιχνίδι κόντρα στον νεαρό και πολύ επικίνδυνο Anthony Josua. Ο δεύτερος έχει αμφισβητήσει τα ίσα την κυριαρχία του Fury, επί βρετανικού εδάφους και ένα μεταξύ τους παιχνίδι θα αποτελούσε τρομερή… μπίζνα για το βρετανικό μποξ!

Vasyl Lomachenko v Guillermo Rigondeaux (Featherweight)

Σε αυτό το ζευγάρι τα πράγματα είναι πολύ απλά. Πρόκειται για δύο κορυφαίους πυγμάχους της ερασιτεχνικής πυγμαχίας, θρυλικούς θα έλεγε κανείς που η επαγγελματική τους κόντρα αν μη τι άλλο θα συγκέντρωνε τα βλέμματα πολλών φανς ανά τον κόσμο.

Roman Gonzalez v Naoya Inoue (Super-flyweight)

Ο Ιάπωνας είναι πιο βαρύς, αλλά για χάρη μίας υποτιθέμενης σούπερ ματσάρας όπως αυτή οφείλουν να τα βρουν! Πρόκειται για δύο κορυφαίες φιγούρες στα μικρά βάρη με τον Roman Gonzalez μάλιστα σε περίπτωση που γίνει ο αγώνας και κερδίσει να κιόλας να είναι με διαφορά ο καλύτερος μποξέρ στην εποχή μας!

Amir Khan – Kell Brook (Welterweight)

Ο Khan είναι ο μποξέρ που ζητάει τα πολύ μεγάλα παιχνίδι. Ο Brook είναι ο συγκρατημένος… killer που κάνει πολύ επαγγελματικά τη δουλειά του. Ένα αμφιλεγόμενο ζευγάρι λοιπόν, μέσα κι αυτό στα βρετανικά ντέρμπι. Πρέπει να το δούμε…

Wladimir Klitschko v Deontay Wilder (Heavyweight)

Εάν ο Wlad κερδίσει τον Fury, τότε αυτομάτως πρέπει να στραφεί στον Wilder για να ξεκαθαρίσει μία για πάντα πως το κουμάντο και τώρα στη… γειτονιά με τα βαρέα κιλά την κάνει αυτός! Ο Αμερικανός από την άλλη κερδίζοντας τον Ουκρανό θρύλο, μπαίνει στο πάνθεον και από εκεί και πέρα παλεύει για να αποδείξει πως είναι ο κορυφαίος, σταθερά!

Andre Ward v Sergey Kovalev (Light-heavyweight)

Χωρίς πολλά σχόλια πρόκειται για την άμυνα κόντρα στην επίθεση. O Ward μας χρωστάει ένα μεγάλο παιχνίδι και ο Ρώσος Kovalev είναι μεν αυτός που δεν… μασάει αλλά αντίπαλο ακόμη στα μέτρα του δεν έχει βρει.