02/05/2024

Λίστα με ματς ονείρων για το 2015

Είναι πέντε παιχνίδια που θες να δεις ασυζήτητη. Οι καλύτεροι πυγμάχοι του πλανήτη αναμένεται να συγκρουστούν την φετινή σεζόν μεταξύ αυτών οι Floyd Mayweather και Manny Pacquiao. Με την ευχή όλων μπορεί να δούμε τα παρακάτω παιχνίδια.

 

Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao

Το περιμένουμε τόσα χρόνια. Οι δύο κορυφαίοι πυγμάχοι της γενιάς τους, θέλουμε να συναντηθούν το 2015. Θα σχηματίσουν το καλύτερο ζευγάρι όλων των εποχών, ενώ η προβολή του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Andre Ward-Gennady Golovkin

Για πολλούς μπορεί να είναι πιο θεαματικό το συγκεκριμένο παιχνίδι. O Golovkin είναι σε σούπερ κατάσταση και χρειάζεται ένα ματς, με τόσο δυνατό όνομα.

Guillermo Rigondeaux-Vasyl Lomachenko

Το παιχνίδι με τους πιο ικανούς πυγμάχους του πλανήτη κατά την γνώμη μας. Αν δεις τα ρεκόρ τους σε ερασιτεχνικούς αγώνες παθαίνεις σοκ. Μαζί έχουν κάνει 900 νίκες. Πείτε μου έναν λόγο να μην τους δούμε μαζί.

Saul ‘Canelo’ Alvarez-Miguel Cotto

Μεξικό vs Πουέρτο Ρίκο… Δύο σκληροτράχηλοι πυγμάχοι και δύο γενιές που συναντώνται πάνω στο ρινγκ για να κάνουν το ξεκαθάρισμα. Το παιχνίδι έχει κλείσει τον Μάιο και είναι το μόνο που θα δούμε σίγουρα. Για χάρη τους ο Bob Arum τρενάρει το παιχνίδι Mayweather- Pacquiao.

Vladimir Klitschko-Tyson Fury

O ένας είναι ο κορυφαίος heavyweight κι ο άλλος τον απειλεί. Μόνο το σόου που θα δώσουν πριν το παιχνίδι αξίζει, κι ας είναι το φαβορί ο Vladimir Klitschko. Ένα παιχνίδι που πρέπει να γίνει διότι ο Tyson Fury έχει πει πολλά…