28/04/2024

«Κουνήθηκε» και ο…Έβρος για το Pacmaymania!

Γεια σας γεια σας φίλοι των μαχητικών αθλημάτων και φανς του fightsports.gr! Καιρό έχουμε να τα πούμε, καθώς ο ελληνικός στρατός “ζήτησε” κι από μένα να υπηρετήσω τη μαμά πατρίδα από τη μάχιμη θέση του… μάγειρα, χωρίς φυσικά να συμπεριληφθεί στην καρτέλα μου ότι… καίω ακόμη και τα τοστ στο σπίτι.

Anyway… Στο άκουσμα της είδησης για τη μάχη του Mayweather με τον Pacquiao δεν έπαθα μεγάλη πλάκα διότι εδώ και αρκετό καιρό σε μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες ο συγκεκριμένος αγώνας βρισκόταν στο πρόγραμμα και μάλιστα ήταν ελεύθερος προς παίγνιο.

Όμως το να το “ακούς” επίσημα έχει 100% διαφορετική… γλύκα. Το παιχνίδι θα γίνει. Στις 2 Μάιου ο Floyd Mayweather και ο Manny Pacquiao θα έχουν… φτιάξει ήδη τη μάχη του αιώνα αφού η συμφωνία και μόνο έχει προκαλέσει μεγάλο πανικό σε Μέσα, θαυμαστές και γενικά στον πλανήτη του μποξ.

Εννοείται πως θα αιτηθώ άδεια για να δω το ματσάκι με την ησυχία μου, αλλά επιτρέψτε μου να θεωρώ βέβαιο νικητή τον Mayweather. Ο “ΤΒΕ” είναι τόσο μα τόσο έξυπνος που εάν δεν ήταν σίγουρος δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να χάσει από τον Pacman έστω κι αν από χρήματα θα έβγαζε τόσα όσα παίρνει από δύο μπορεί και τρία ματς.

Σε περίπτωση νίκης του Manny παίζονται πολλά περισσότερα από λεφτά. Ο Φιλιππινέζος έχει γράψει ήττες στην καριέρα του όμως εάν κερδίσει τον Mayweather τότε όλα θα τελειώσουν και αυτομάτως θα γίνει ο καλύτερος, αυτός που κέρδισε τον αήττητο και εριστικό Floyd.

Γι’αυτό και πιστεύω πως ο Αμερικάνος το’χει φτιάξει το σενάριο έτσι ώστε και να κερδίσει, αλλά και να δώσει τη ρεβάνς στον μεγάλο του αντίπαλο για να δημιουργηθεί ένας τόσο μεγάλος τζίρος από τον οποίο ο πρώτος θα βγάλει σοβαρά κέρδη που θα τον βάλουν σε θέση… ασφάλειας ως προς τα επιχειρηματικά του σχέδια στο άμεσο μέλλον.

Όπως και να’χει ας απολαύσουμε όλο το pregame της μάχης πριν το πρώτο καμπανάκι. Να διαβάζετε fightsports.gr και να προσέχετε. Χαιρετισμούς από τον Έβρο…