09/05/2024

Κορυφαίο σεμινάριο για τους διαιτητές του ΣΕΠ

johnys-personal-training

Το περασμένο Σάββατο 29 Οκτωβρίου οι διαιτητές του ΣΕΠ Γιώργος Μιχαηλίδης, Χάρης Μιχαηλίδης και Θανάσης Τσιμπίδας βρέθηκαν στη Λιέγη του Βελγίου, εκπροσωπώντας την Ελλάδα και το ΣΕΠ,  για να παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων εκλεκτών διεθνών διαιτητών επαγγελματικής πυγμαχίας το ετήσιο σεμινάριο διαιτησίας που διοργανωσε η EBU, «9o EBU RING OFFICIAL SEMINAR».

Εισηγητές του υψηλού επιπέδου σεμιναρίου ήταν οι παγκοσμίου κύρους διαιτητές, ο κ. Μπομπ Λότζιστ (Πρόεδρος της EBU), o Ιταλός Γκίντο Καβαλέρι Πήτερ Στάκι (και Πρόεδρος της ελβετικής ομοσπονδίας Επαγγελματικής πυγμαχίας) και ο Άγγλος Μάρκους Μακ Ντόνελ. Το σεμινάριο παρακολούθησαν επιλεγμένοι διαιτητές από όλες τις χώρες που υπάγονται στην EBU. Οι τρεις πιστοποιημένοι πλέον από την EBU Έλληνες διαιτητές επέστρεψαν γεμάτοι εμπειρίες και γνώσεις κι εντυπωσιασμένοι από το υψηλό επίπεδο του σεμιναρίου αλλά και την όλη διοργάνωση.

Οι κύριοι Γιώργος και Χάρης Μιχαηλίδης επιθυμούν να ευχαριστήσουν δημόσια το χορηγό τους κ. Ηλία Μαστρανδρέα και τη SEVEN HELLAS για την πλήρη κάλυψη των εξόδων τους για αυτό το ταξίδι.