15/05/2024

Κλείνει ο αγώνας του Γιαννούλα

Το μεγάλο come back είναι γεγονός, καθώς ο μάνατζερ του Αντώνη Γιαννούλα, ο Νίκος Πλαστουργός, έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις στην Γερμανία όπου κλείνουν την επιστροφή του Έλληνα πυγμάχου σε συζητήσεις με τον Αρτούρ Άμπραχαμ.

Ο αντίπαλος δεν είναι ακόμη γνωστός όμως η ανακοίνωση θα γίνει μέσα Νοεμβρίου. Να θυμίσουμε πως ο Γιαννούλας έχει ένα βαρύ βιογραφικό παίζοντας με αθλητές όπως ο Άμπραχαμ και ο Φροστ. Θα αγωνιστεί στα 85 με 87 κιλά και το κοουτσάρισμα του έχει αναλάβει ο πρώην συναθλητής του Τιγκράν Ουζλιάν. Κίνητρο του 38χρονου πυγμάχου η αγάπη για το μποξ ενώ προφητικές ήταν οι δηλώσεις του πριν από λίγους μήνες στο fightsports.gr όπου μας είχε τονίσει πως ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Γιαννούλας θα βάλει γάντια με αθλητές εντός συνόρων στα βαριά κιλά, θα βρεθεί και τις επόμενες μέρες στο γυμναστήριο του Γιάννη Αϊδινιώτη όπου θα κάνει προπονήσεις και σπάρινγκ. Τέλος, υπεύθυνος για τους αγώνες του πυγμάχου είναι ο μεγαλοεπιχειρηματίας Νίκος Πλαστουργός.