18/05/2024

Καμία πρόοδος στο Canelo vs Golovkin

Καμία απολύτως πρόοδος δεν υπάρχει για το πιθανό ματς ανάμεσα σε Canelo και Golovkin αφού οι δύο πλευρές δεν έχουν ανταλλάξει ούτε «γειά» (σ.σ. που λέει ο λόγος) αφότου ο Μεξικάνος εγκατέλειψε την ζώνη της WBC διαμαρτυρόμενος για το «καταπιεστικό» περιθώριο των 15 ημερων που του έδωσε η ομοσπονδία για να τα βρει με τον GGG. Μια δικαιολογία ουσιαστικά αφού οι διαπραγματεύσεις «έτρεχαν» εδώ και μήνες και όχι μόλις τώρα.

Συν της προφανής έλλειψης διάθεσης από την πλευρά Golden Boy να κάνουν το ματς, προέκυψε και μια μήνυση από τον προηγούμενα ατζέντη του Canelo που κατηγορεί τον De La Hoya ότι του «έκλεψε» τον μικρό, τότε, πυγμάχο με αθέμιτο τρόπο. Η δίκη που κρατάει από το 2010, αναμένεται να πάρει πολλούς μήνες ακόμη και μέχρι να λήξει δύσκολα θα προχωρήσουν σε κάποια ουσιαστική διαπραγμάτευση.

Την ίδια ώρα ο Erislandy Lara θέλει έναν από τους δύο μαχητές και μπορεί ο Canelo να είναι διστακτικός μιας και την προηγούμενη φορά τον κέρδισε με το ζόρι και… ίσως και λίγο αμφισβητούμενα, όμως ο GGG ίσως δει τον πρώτο τοπ τοπ αντίπαλο και μια ευκαιρία έμμεσης σύγκρισης με τον Canelo.