09/05/2024

Επιβεβαίωσε για McGregor ο Mayweather! (VIDEO)

Στο τηλεοπτικό δίκτυο της Showtime το «Showbox» μίλησε χθες το βράδυ ο αήττητος μποξέρ και πλουσιότερος αθλητής του πλανήτη Floyd Mayweather. O «Money» άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να παίξει και με τον Conor McGregor και τον Gennady Golovkin.

«Δεν είναι φήμη… Ο αγώνας αυτός μπορεί και να γίνει. Αυτή τη στιγμή όμως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, αλλά αν με ρωτάτε εάν υπάρχει πιθανότητα να γίνει αυτό το παιχνίδι; Τότε σας λέω 100% ναι! Σίγουρα η δική μου πλευρά είναι η πρώτη απ’όλες τις απόψεις και ο αγώνας θα είναι πυγμαχικός. Θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι γιατί ο συγκεκριμένος είναι καλός στην όρθια μάχη. Πολλές οι λεπτομέρειες πάντως που πρέπει να συζητηθούν όμως εύχομαι ο αγώνας να γίνει.»

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε για ένα πιθανό παιχνίδι με τον Gennady Golovkin στο μέλλον ο Mayweather απάντησε γενικά και έφερε την κουβέντα ξανά στον McGregor: «Θρυλικοί πυγμάχοι όπως ο Duran, o Jones. o Leonard, o De La Hoya και εγώ ανεβήκαμε κατηγορία για να δοκιμαστούμε. Ο Golovkin δεν το έχει κάνει, γιατί; Εγώ δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Είμαι επιχειρηματίας κι αν με ρωτάς τι σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι ο Conor McGregor.»