17/05/2024

Και οκταψήφιο και PPV’s στον «GGG» και είπε… όχι;

Μπερδεμένη, εξαιρετικά μπερδεμένη έχει αρχίσει να γίνεται η ιστορία της πολυαναμενόμενης μάχης του Golovkin με τον Canelo καθώς οι δύο πλευρές τα’χουν κάνει… σαλάτα με τις δηλώσεις τους στα media.

Πρώτα ο «GGG» και η ομάδα του χαρακτήρισαν… κλόουν τον Alvarez και έπειτα άφησαν να εννοηθεί ότι η πρόταση που τους έγινε από την «Golden Boy Promotions» ήταν παντελώς αστεία!

Από την άλλη ο Canelo… ξαπλώνει τον Smith και στην post interview αποκαλύπτει ότι ο De La Hoya έχει δώσει 10.000.000 δολάρια στον Golovkin κι αυτός απλά αποφεύγει τη μάχη.

Αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι ο Μεξικανός τα είπε αυτά που είπε πάνω στη ένταση γιατί ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ότι αυτός είναι που αποφεύγει τη μάχη.

Λίγο μετά τον αγώνα σχετικά ρωτήθηκε και ο promoter De La Hoya που είπε στους δημοσιογράφους: «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά δημοσίως για προτάσεις που έχουμε κάνει σε πυγμάχους, όμως…»

Η τραγική ιστορία πίσω από τα «πέτρινα» χέρια του Golovkin

Κι από εκεί και έπειτα ο πρώην Ολυμπιονίκης λέει εξαιρετικής σημασίας πράγματα: «Πριν από 30 ημέρες έκανα μία πρόταση στον GGG και την ομάδα του με οκταψήφιο αριθμό στο τραπέζι και ποσοστό από τα PPV’s. Η πρότασή μου μπορεί να ήταν και τέσσερις φορές μεγαλύτερη απ’αυτά που’χει μάθει να παίρνει και το πόσο δεν ανεβαίνει άλλο».

Το παιχνίδι το θέλουν για τον επόμενο Σεπτέμβρη και ο DLH συνεχίζει να λέει: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τουλάχιστον δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο για να διαπραγματευτούν. Ο Golovkin είπε ότι δεν είναι μπίζνεσμαν, άλλα παράλληλα ανέφερε ότι ο Canelo του προσέφερε 2.000.000 δολάρια. Λοιπόν μαντέψτε στο τραπέζι έχει πρόταση με οκτώ ψηφία. Ας υπογράψει και ας αφήσουν τις ανοησίες».