05/05/2024

Κάτι συμβαίνει με τον Pacquiao…

Πριν από λίγες ώρες τον είδαμε να κάνει live προπόνηση αναρτημένη στα social media. Λίγο αργότερα διαβάζουμε πως ο Manny Pacquiao δεν μπορεί να πιάσει το 100% στην προετοιμασία του και πως ο Freddie Roach… παλεύει να τον φέρει στα ίσα.

Και πριν τις ατυχείς ομοφοβικές δηλώσεις και ειδικότερα μετά ο Manny Pacquiao τουλάχιστον επικοινωνιακά δεν το πάει καθόλου καλά με τα Μέσα του εξωτερικού να γράφουν πως ο Φιλιππινέζος έχει μπερδευτεί μέσα στις υποχρεώσεις του.

«ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ GAY»

Από τη μία στιγμή στην άλλη ο φαινομενικά τελευταίος αγώνας της καριέρας του που κανονικά θα έπρεπε να είναι γιορτή έχει μετατραπεί σε ένα βαρέλι δίχως πάτο, αφού το παιχνίδι του Απριλίου κινδυνεύει με τεράστιο μποϊκοτάζ και δέχεται και πιέσεις από την κυβέρνηση της πατρίδας του Manny να μην γίνει καθώς θα υπάρξει αθέμιτος ανταγωνισμός ενόψει εκλογών.

Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο PacMan έχει πρόβλημα με το μάτι του και εκτός αυτού δεν προπονείται σωστά μια και ο προπονητής του απαγορεύει κάθε είδους διαφορετική αθλητική δραστηριότητα, αλλά εκείνος τον παρακούει και συνεχίζει να παίζει μπάσκετ, αγνοώντας τον χειρουργημένο ώμο του και τον τραυματισμό στο μάτι.

«ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ MANNY»

Να σημειωθεί λόγω του δεξιού του ματιού ο Φιλιππινέζος δεν κάνει δυνατά σπάρινγκ, επιπέδου Bradley και αρκείται σε πιο ελαφριές μάχες με τις ημέρες όμως και τις υποχρεώσεις να πιέζουν ασφυκτικά…