29/04/2024

Ιστορική μάχη στη… σκιά του ντόπινγκ!

Ο Floyd Mayweather δίνει σήμερα τα ξημερώματα (σ.σ. Ώρα Ελλάδος πάντα) την θεωρητικά τελευταία μάχη της καριέρας του! Όμως, μετά τη δημοσίευση των χθεσινών… σκοτεινών γεγονότων περί χορηγίας παράνομης ενέσιμης ουσίας στον «βασιλιά» του μποξ πριν τον αγώνα με τον Pacquiao, πολλά έχουν αλλάξει.

ΒΡΟΧΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΝΤΟΠΑ FLOYD

Το ζήτημα δεν έχει ξεκαθαρίσει, δεν έχει καν συζητηθεί από την πλευρά Mayweather και ο σημερινός αγώνας με τον Berto που δεν ήταν στα πάνω του έτσι κι αλλιώς λόγω του ότι πολλοί θεωρούν ότι ο δεύτερος δεν… κάνει για Floyd, κατρακύλησε ακόμη περισσότερο.

ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο MAYWEATHER ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ;

Άλλοι πάλι γράφουν ότι ο Mayweather για μία ακόμη φορά έπαιξε φοβερό… πόκερ και άφησε να διαρρεύσει η είδηση περί ντόμπινγκ για να ξεσηκώσει περισσότερο ντόρο γύρω από το όνομά του και να ανεβάσει όσο μπορεί τον αγώνα με τον Berto. Νέες πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Mayweather έχει ήδη συμφωνήσει τη μεγάλη ρεβάνς με τον Pacquiao.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο δεύτερος αμέσως μετά τα περί… ντόπινγκ βγήκε και «καταράστηκε» τον Floyd, ζητώντας άμεσα ρεβάνς και όχι κάποιου είδους τιμωρία! Όπως και να’χει ο Mayweather παίζει σήμερα τον «τελευταίο» του αγώνα και αξίζει να δούμε τι έγινε χθες στη ζύγιση των δύο αντιπάλων:

 

Andre Berto comes in at a lean 145lbs and Floyd Mayweathers comes in at 146lbs, both making the limit of 147lbs for the WBC & WBA Welterweight Title#MayweatherBerto #HighStakes

Posted by Supreme Boxing on Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015