30/04/2024

Θύμα ρατσισμού ο Golovkin!

Σημερινό δημοσίευμα αμερικανικού Μέσου ενημέρωσης μεταφέρει πως η πλευρά του Gennady Golovkin δηλώνει δυσαρεστημένη όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται στις ΗΠΑ ο παγκόσμιος πρωταθλητής από το Καζακστάν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει καμία επίσημη πηγή της πλευράς του «GGG»οι άνθρωποι της ομάδας του και αυτός ο ίδιος δείχνουν εξαιρετικά εκνευρισμένοι και απογοητευμένοι συνάμα εξαιτίας της ρατσιστικής συμπεριφοράς που δέχονται.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στα social media κυρίως φαίνεται πως το πρότυπο μποξέρ χωρίς τατουάζ και προκλήσεις δεν αρέσει στις ΗΠΑ και γι’αυτό το λόγο ο Golovkin μοιάζει σαν να διαχωρίζεται από τους υπόλοιπους συναδέρφους του.

Το άρθρο και ο αρθρογράφος διερωτώνται εάν ο αήττητος «κεραυνός» από το Καζακστάν έχει φέρει τον ρατσισμό στην πυγμαχία, καθώς με μία γρήγορη ματιά στα Μέσα Κοινωνικής δικτυώσεις οι λατινοαμερικάνοι και οι μαύροι φαν δείχνουν να μην συμπαθούν καθόλου τον «GGG».

Πάντως βάσει όσων βλέπουμε εμείς o Golovkin είναι εξαιρετικά αγαπητός στον κόσμο ενώ και το ίδιο του το team δεν είναι από το Καζακστάν, αλλά από το Μεξικό! Πιθανώς τα ‘tweet’ και οι δημοσιεύσεις… μερικών να χτύπησαν άσχημα στα μάτια του δημοσιογράφου μια και τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν ότι ο «κεραυνός» είναι ένα νέο πρότυπο μποξέρ που χρειαζόταν στις ΗΠΑ.