18/04/2024

Θλιβερό: Αντίπαλος του Στέλιου Παπαδόπουλου σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο πυγμάχος Devis Perez που πριν από λίγους μήνες είχε αντιμετωπίσει τον Στέλιο Παπαδόπουλο σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν από λίγες ώρες όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Golden Boy. 


Μάλιστα έχουν κινητοποιηθεί άπαντες για την εύρεση χρημάτων που θα στηρίξουν την οικογένεια του εκλιπόντος που αφήνει πίσω του γυναίκα και τρία παιδιά. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Παπαδόπουλος στην ανακοίνωση του:

«Πριν λίγες ώρες πληροφορήθηκα ότι ο πυγμάχος από την Κολομβία Deyvi Peres που προσφάτως είχαμε αγωνιστεί μαζί σε αγώνα πυγμαχίας σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα. Εκφράζω τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Άφησε πίσω του μια οικογένεια με 3 παιδάκια.

Για αυτό το λόγο μαζεύονται χρήματα (επικοινωνία Sotirios Georgikeas) για να σταλούν στην γυναίκα και στα παιδιά του. Κάθε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πριν λίγες ώρες πληροφορήθηκα ότι ο Πυγμαχος από την κολομβια Deyvi Peres που πρόσφατος είχαμε αγωνιστή μαζί σε αγώνα πυγμαχίας σκωτοθηκε σε τροχαίο ατύχημα. Εκφράζω τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Άφησε πίσω του μια οικογένεια με 3 παιδάκια! Για αυτό το λόγο μαζεύονται χρήματα για να σταλούν στην γυναίκα και στα παιδιά του. Κάθε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη! A few hours ago I was informed the boxer from Colombian Deyvi Peres had an car accident and passed away. He has three kids. Thats why we are collecting money to send it to his wife and kids. Any help would be valuable! #RIP #Boxer #Colombian

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Papadopoulos (@stelios_pap__) στις