19/05/2024

Θες να δεις Kambosos, Λιναρδάτου, Παπαδόπουλο; Μπες στο μεγάλο διαγωνισμό!

Οι πυγμαχικές μάχες του Friday Boxing Night by Stoiximan έρχονται για να καθηλώσουν το ελληνικό κοινό.


Κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι μποξέρ στις 7/6 θα αναμετρηθούν στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου και ΕΣΥ μπορείς να βρίσκεσαι ΕΚΕΙ για να παρακολουθήσεις!

Τα βήματα που πρέπει ν’ ακολουθήσουν είναι απλά. Διάβασε τις οδηγίες στο παρακάτω post και μπες στο διαγωνισμό για να κερδίσεις το ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. Η διαδικασία θα κρατήσει έως τις 6/6. Τρέξε να προλάβεις…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🥊Το Friday Boxing Fight Night έρχεται για να καθηλώσει και η @stoiximan.gr σε στέλνει σε απόλυτο πυγμαχικό υπερθέαμα στις 7 Ιουνίου! 🏟️ Στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι μποξέρ ετοιμάζονται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και εσύ έχεις την δυνατότητα να τους απολαύσεις από κοντά. Μοναδικοί αγώνες, η ένταση στα κόκκινα, η αδρεναλίνη στα ύψη! 👊 Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα. 👉Κάνε follow το @stoiximan.gr και το @sport24 👉Comment και tag έναν φίλο σου! Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να ακολουθήσεις όλα τα βήματα. Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 6/6 και ο νικητής θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο ίδιο post την ίδια ημέρα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPORT 24 (@sport24) στις