18/05/2024

Η Kitek στην Ρωσία βγάζει πρωταθλητές με σούπερ προπονήσεις

Την Ρωσίδα πυγμάχο Kitek από το AndreevaTeamBoxing σας είχαμε συστήσει σε παλαιότερο άρθρο, καθώς έχει καταφέρει με τις πρωτότυπες μεθόδους της να βγάλει σπουδαίους αθλητές.


Η σχολή υπάρχει από το 1991 και διδάσκει πολλά στυλ όμως η πυγμαχία είναι αυτή που έχει κάνει viral την συγκεκριμένη προπονήτρια. Στο τελευταίο της βίντεο προετοιμάζει την Valeriya Rodionova, πρωταθλήτρια στις μικρές ηλικίες στην Ρωσία.

Ταχύτητα, αντίδραση και έκρηξη είναι ο στόχος της προπόνησης ενώ η σπουδαία δουλειά της φαίνεται από τον τρόπο που σκιαμαχούν οι αθλητές της. Ρίξτε μία ματιά.

Просто офигено поработали, на скорость , на реакцию и взрыв в ЛЕСУ @rodionovavm ❗❗❗🥊🥊🥊 Хотите к нам ?👍🏻❗Записаться можно по тел +7(495)5189419,Общая группа 3500р за 12 тренировок в месяц . Открытое шоссе 15,стр21 ❗Имеются мини группы,Персональный тренер 🥊 #Китэк#Детскийспорт#боец#boxing#детскийбокс#бокс#тайскийбокс#кикбоксинг#самооборона#уверенностьвсебе#мма#ufc#москва#секциябокса#тренер#нокауты#боибезправил#единоборства#смешанныеединоборства#ultimatumboxing#женскийбокс#мотивация#муайтай#Бульваррокоссовского#Открытоешоссе#спортвмоскве#юфс#fightnights#ультиматум#Андреевасветлана#

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 👊🏻БОКС КИКБОКСИНГ ТАЙСКИЙ БОКС (@kitek.boxing) στις