18/05/2024

Η… Σοβιετική Ένωση της πυγμαχίας: Golovkin, Lomachenko και Kovalev!

Οι… κόκκινοι έχουν έρθει και το αμερικάνικο σούπερ θέαμα της επαγγελματικής πυγμαχίας έχει τρεις του πρώην σοβιετικού μπλοκ να κυριαρχούν. Μπορεί ο Mayweather να έκανε τα μεγάλα νούμερα και να έβγαλε το χρήμα του αιώνα, όμως υπάρχουν κι αυτά τα τρία παλικάρια που σημειώνουν εξαιρετικές παρουσίες στο φανταχτερό κόσμο τους μποξ μακριά από τα ρώσικα τετριμμένα.

Διαγωνισμός! κερδίστε την Metapure zero carb , την ναυαρχίδα της QNT στις πρωτεΐνες.

Το σπουδαίο ταλέντο των Golovkin, Kovalev και του φανταστικού ολυμπιονίκη Lomachenko έχει κάνει όχι μονάχα τους Αμερικάνους άλλα ολόκληρο τον κόσμο που ασχολείται με το μποξ να τους θαυμάζει και να περιμένει τα παιχνίδια τους.

Οι δύο πρώτοι ο Gennady και ο Sergey είναι οι κλασικές… σοβιετικές φιγούρες των… κακών υπεράνθρωπων που με μία και μόνο μπουνιά μπορούν να ξαπλώσουν τον οποιοδήποτε αντίπαλο σταθεί στο δρόμο τους. Δύο real life… Ivan Drago που οι Μεξικανοί θέλουν να στείλουν τον Canelo και οι Αμερικάνοι τον Ward για να τους σταματήσουν.

 Υπάρχει και ο φοβερός Vasyl Lomachenko ο οποίος έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του αφού σε μόλις επτά επαγγελματικά παιχνίδια είναι ήδη πρωταθλητής κόσμου δύο κατηγοριών κι ακόμα είναι νωρίς…

Στους άξιους αναφοράς δεν μπορούμε να μην συμπεριλάβουμε τον ηττημένο, αλλά πιο σκληρό και των σκληρών Ruslan Provodnikov όπως και τον Ουκρανό Viktor Postol, αλλά και τον Alexander Povetkin στα βαριά που ναι μεν πιάστηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες καθόλου όμως δεν παύει να είναι ένας αξιέπαινος πυγμάχος.