18/05/2024

Η «πονεμένη» ιστορία της σερβιτόρας του Mayweather!

To ΤΜΖ κατά καιρούς προσφέρει μερικά από τα κορυφαία ρεπορτάζ για τη ζωή των διάσημων και συνήθως τους… κράζει για τα καμώματά τους. Πολλές φορές επίσης πρωταγωνιστής σε τέτοιου είδους μικρές, πικάντικες ιστορίες είναι και ο Floyd Mayweather είτε για τις ερωτικές του περιπέτειες είτε πρόσφατα για τον δημόσιο καυγά του με τον T.I.

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ του TMZ για πρόσφατο συμβάν με τον Mayweather και μπορείτε να κλάψετε από τα… γέλια με την ησυχία σας. Αμέσως μετά λοιπόν από το παιχνίδι του με τον Maidana ο Floyd και η ομάδα του κατέλυσαν σ’ένα κυριλέ στέκι που απαγορεύεται η είσοδος φυσικά σε αυτούς που δεν μπορούν ούτε το πανάκριβο νερό που σερβίρει το κατάστημα να καλύψουν και διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Μόλις το γλέντι κόπασε ο Mayweather είχε κάνει λογαριασμό το «αστείο» ποσό των 25.000 δολαρίων. Υπενθυμίζουμε ότι λίγες ώρες πριν ο Floyd είχε γίνει πλουσιότερος κατά 32.000.000 δολάρια. Όλα καλά μέχρι εδώ… Όμως σύμφωνα με το TMZ από εκεί και έπειτα και ξεκινάει το δράμα αυτής εδώ της κοπέλας, ναι αυτής που βλέπετε:

nik-waitress-floyd-mayweather-photos-011-480w

 

Η Nik Nguyen είναι η σερβιτόρα του καταστήματος και προσφάτως έχασε τον πατέρα της. Δουλεύει δύο δουλειές και οι εργοδότες της θέλοντας να την βοηθήσουν την έστειλαν αμέσως μόλις είδαν τον Mayweather να τον σερβίρει αφού πίστεψαν ότι εξαιτίας του παρουσιαστικού της ο πιο πλούσιος αθλητής στον κόσμο θα της προσέφερε ένα «γερό» φιλοδώρημα.

Μπα… Ο Floyd και τα 150 άτομα που τον συνόδευαν δεν άφησαν στην Nik ούτε σεντς. Η ασφάλεια μάλιστα του καταστήματος όπως και τα κορίτσια που χόρευαν θύμωσαν τόσο πολύ που μάζεψαν οι ίδιοι ότι μπορούσαν έτσι ώστε η NIk που έτρεχε σαν τη… τρελή πάνω κάτω να πάρει μερικά χρήματα για το σπίτι.

Βέβαια η Nik αν το ψάξει λίγο καλύτερα κάνει εύκολα καριέρα στις ΗΠΑ. Τους λόγους για τους οποίους θα πετύχει δεν χρειάζεται να τους αναλύσουμε είναι ξεκάθαροι:

nik-waitress-floyd-mayweather-photos-016-480w

nik-waitress-floyd-mayweather-photos-013-480w

nik-waitress-floyd-mayweather-photos-014-480w

nik-waitress-floyd-mayweather-photos-015-480w