30/04/2024

«Η μάχη του Canelo με τον Golovkin πλησιάζει»

Ο Oscar De La Hoya στο πλαίσιο της προώθησης της μάχης της «ναυαρχίδας» του Canelo Alvarez κόντρα στον Amir Khan ρωτήθηκε για σχετικά με τις λεπτομέρειες που εμποδίζουν την πραγματοποίηση του αγώνα ορόσημο μεταξύ του πυγμάχου του και του Gennady Golovkin.

Σύμφωνα με τον Μεξικανό promoter και πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή το παιχνίδι αυτό καμία από τις δύο πλευρές δεν το αποφεύγει. Απλώς υπάρχουν κάποιες παράμετροι που θα ξεπεραστούν και ο αγώνας που όλοι οι φαν περιμένουν θα γίνει σύντομα.

Στη συνέχεια ο De La Hoya αρνήθηκε να συνεχίζει την κουβέντα για το συγκεκριμένο θέμα αναφέροντας πως όλα πρέπει να γίνουν στο σωστό και χρόνο και πως αυτή τη στιγμή προέχει ο αγώνας του Canelo με τον Khan.

Πάντως στο κλείσιμο των απαντήσεων ο promoter αποκάλυψε πως έχουν γίνει συζητήσεις με την πλευρά του «GGG» για αγώνα κόντρα στον αιθάλη Bernard Hopkins με τον πυγμάχο από το Καζακστάν να σταματάει για ανεξήγητους όπως λέει λόγους ο De La Hoya την όποια διαπραγμάτευση. Σημείωσε πάντως πως ο Hopkins είναι «κτήνος» και παρά το γεγονός πως πάτησε τα 51 θα έπαιζε άνετα με τον Golovkin.